5:00:01 : Memang Menepati Masa...

Tuesday, June 12, 2012 Nazlee Ismail 9 Comments

waktu balik kerja lah ...kebanyakkan berpusu ke slot/punch/thumbprint machine....dengan alasan tertentu..

antara sebabnya mungkin :


  • mak mertua datang rumah...
  • nak ambil anak, kalau lambat kena kena extra charge!
  • suami/isteri tunggu kat car park
  • kena masak, suami dah mengamok selalu makan kat luar!!
  • ada pasar malam ...nak beli kuih sedap2.
  • boring dah duk berjam-jam depan pc..
  • geram...semalam balik lambat, hari turn aku plak..huhu..
  • isteri goreng kepok lekor...nanti sejuk..liat la plak..

pcl : dah habis keja mau tunggu apa lagi...balik la rumah, balik terus tau...ada meeting , cer khabor orang kat rumah tu..kesian dia menunggu.

 

9 comments:

  1. saya balik pukul 6:00:01 & tak de alasan pun selalunya melainkan betul² ade hal ;-)

    ReplyDelete
  2. tak tahan nak terberak pun boleh dijadikan alasan jugak tu..hehehehehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum PCL...banyaknya alasan yg diberikan semuanya nak balik awal...:)

    ReplyDelete
  4. SAYA KALAU HARI BIASA BALIK TAK SHAPE PUKUL 5.00. TAPI SEKARANG BALIK SHAPE PUKUL 5.00 SEBAB RISAUKAN ISTERI DI RUMAH MENUNGGU HARI..

    ReplyDelete
  5. AnonymousJune 12, 2012

    tak keja lagi, so x pasti la nanti keadaan camne.. hehe.. :p

    ReplyDelete
  6. perghhh sangat kreatif la mereka.. ;)

    ReplyDelete
  7. pukul 5 itu memang masa yang d nanti2 kan oleh semua pekerja.. (",)

    ReplyDelete
  8. bestlah pukul 5.. Queen ni ada sejam lg nak menunggu.. mmg kalau balik ni kul 6 aje mmg dah selamat berpunch card.. xde nk tunggu lama2 kat opis.. reason:-

    1. Nak elakkan jalan jem.
    2. Nak amik anak sbb taska smp kul 6.30 je..
    3. Dah tak larat nak duk kat opis lama2 sakit otak.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. cukup time balik.. tapi la ni cuti panjang maka rehat banyak kat rumah.. tunggu naik kerja nanti.. mau meraung dibuatnya hadap jalan jem..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.