Ada Sesuatu Untuk Anda Pengunjung Blog PCL

Thursday, June 07, 2012 PCL 20 Comments


mesti mau macam ni termasuk gambar penulis.

Assalamualaikum...

Kepada pengunjung yang selalu singgah diblog pcl...

Anda berpeluang untuk memenagi  'sesuatu' dari penulis dengan cara PRINT SCREEN seperti di atas

yang mana TOTAL PAGEVIEWS menunjukkan angka  500000.


caranya mudah :


emailkan gambar kepada (nazli.angkasa@gmail.com) atau pm fb penulis atau juga boleh entrikan gambar dan maklumkan link tersebut (siapa pantas dia kat atas).


pcl : sesuatu yang menarik!..hadiah ler tuuu...

20 comments:

  1. Assalamualaikum PCL

    kena datang selalu ni....he he

    ReplyDelete
  2. alamak!! kena kerap berkunjung la mcm ni... hehehehe

    ReplyDelete
  3. pergh!!! dah hampir 500k da pageview! banyak gila..hehehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum PCL...wah kena kerap ke mari la yer...:)

    ReplyDelete
  5. dah hampir 7 kali jenguk2 dan refresh page sini.. masih juga belum sampai 500K.. ehehe

    ReplyDelete
  6. agak2 malam nie dah sampai angka tu ke ey?? ;p

    ReplyDelete
  7. ALAMAK.. DAH DUA KALI SINGGAH.. TAK KENA PLAK.. :)

    ReplyDelete
  8. @atuk: datang selalu xpa kan atuk...

    ReplyDelete
  9. @QueeN TerataI: memang queen antara yg kerap dtg sini..kan.

    ReplyDelete
  10. @maszull:mama pn sama gak..kerap singgah sini.

    ReplyDelete
  11. @Gen2Merah: untuk sesuatu mesti kena sabar...kan cikgu.

    ReplyDelete
  12. @Adylia Qarissa: cuba la...mana tau suatu keajaiban pd viewer di sini.

    ReplyDelete
  13. @fairus:en fairus boleh! ...haha.

    ReplyDelete
  14. Perghhh..apa lah hadiah itu...:)

    ReplyDelete
  15. adeh.. juling mata tengok pageview.. tengah mengira ni.. hehe

    ReplyDelete
  16. dah 11 jam duk kuar masuk sini.. bila la nk smp 500k ni.. hehehe sambung esok pglaghh..

    ReplyDelete
  17. so kena datang sini banyak kali la ye :)

    ReplyDelete
  18. mohon jgn berputusasa...teruskan dgn sabar ea..

    ReplyDelete
  19. nak menang kenalah rajin kan.. ;)

    ReplyDelete
  20. salam kenal.. haha.. ada jgak mcam ni? kna datang slalu r ni.. huhu..
    mana la tahu, dpat kereta ferari sbijik ..kayo aku

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.