Aktiviti Keluarga : Santai Saat Manunggu Bot tiba

Sunday, June 03, 2012 PCL 7 Comments

satu family yang sangat meminati xtvt riadah pantai...apa lg memancing ler !!
Jam masa ni tunjuk pukul 2.30pm...awal kami samapi kat jeti Teluk Bayu sambil santai2 menunggu bot tiba untuk mengambil penumpang ke chalet yang telah ditempah. Chalet di Teluk Bayu ni kepuyaan seorang pengusaha yang biasa dikenali dengan panggilan PAK YA (Usaha sama Pertubuhan Peladang Sungai Petani) dikalangan kaki pancing dan penduduk sekitar jajahan Kuala Muda Kedah Darul Aman.

Jumlah chalet yang terdapat di sini, aku kurang pasti jumlahnya tapi lebih kurang 20 buah kesemuanya. Caj untuk satu chalet 2 bilik lengkap dengan tv, aircond termasuk dengan peralatan memasak dikenakan sebanyak Rm150/sehari semalam sahaja.

 kita layan gambar2 ni dulu ea..

hanis umairah xmau ketinggalan...
bersama genk2 lain yg menunggu ketibaan bot..
'rumi dan juli'....hahaha
MIL n SIL...pemancing wanita...sempoi !!
Published with Blogger-droid v2.0.4

7 comments:

  1. Assalamualaikum PCL

    tak pernah alami memancing di laut....

    ReplyDelete
  2. wahhh...seronoknye memancing...dah lama tak pi memancing...:)

    ReplyDelete
  3. @atuk: kena cuba sekali atuk..

    ReplyDelete
  4. @YaYaNsMuM a.k.a YM: kiranya. YM pun panadai mancing jgk ya..

    ReplyDelete
  5. Wah best je dapat bersantai di laut.. rasa tenang fikiran dan dapat hilangkan stres..

    ReplyDelete
  6. Ops, ada lagi, Nh tak berapa minat memancing ni, tapi kalau suka2 tu bolehlah.. pernah gak ikut abg nh pergi.. tapi mancing kat jeti jek..hehe

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL....seronoknya dpt bercuti bersama2 keluarga....xtvt memancing tu yg bestnya...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.