Apa kena si Hanis Umairah nih...

Thursday, June 21, 2012 PCL 14 Comments



....tersentap gak bila terpandang wajah anak dara bongsu aku nih...tetiba jer..

dengan mata merah...berair...

apakah....mamadiana mengamok?

dari dalam bilik mandi,  mulanya terdengar depa dua orang ni gelak..gelak besar...

naik hairan gak eh..kenapa?

....dari dapur mamadiana kata..."depa tengah menerai contact lens"...

pcl ; ..macam tu lah, anak2 dah mula meningkat dewasa...makin hari makin nak melawa..meke-up mamadiana jadi mangsa...huhu untung gak contact lens tu free punya..hadiah besday kakak nina...melaram sakan laaa..

babai...jom pi makan.

Published with Blogger-droid v2.0.4

14 comments:

  1. Kakcik takde anak perempuan dan takde alat solek... :(

    ReplyDelete
  2. gerun tengok cara dia dipakaikan contact lens

    ReplyDelete
  3. ADA BAHAYANYA CONTACT LENS.. BOLEH BACA ENTRI SAYA YANG LEPAS-LEPAS...

    ---> http://fairusmamat.blogspot.com/2011/06/bahaya-kanta-lekap-contact-lens.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum PCL....wah dah pandai melaram yer...tu la namanya anak dara teringin nak mencuba contact lens tu...:)

    ReplyDelete
  5. @kakcik:ank lelaki lain plk ragamnya ye kakcik, tp ank kakcik baik2 je kan..

    ReplyDelete
  6. @GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr:xdak sapa yg nk ajaq tuh..huhu, mamadiana pon xpenah pakai CL tuh.

    ReplyDelete
  7. @fairus: thnks Fairus...tak sampai 5 minit sy dah suruh depa bukak...takut gak sbb bebudak lg kan mana nak tau semua tuh...ada caranya klu btl nk pakainya.

    ReplyDelete
  8. @maszull: risau saya dibuatnya...

    ReplyDelete
  9. hamboiii sat g kalah mamadiana

    ReplyDelete
  10. bagi ai, selagi mata ok tak pakai pun takpe.. biar nampak tak cantik janji mata sihat.. ;)

    ReplyDelete
  11. anak dara nak melawa ;)

    ReplyDelete
  12. bkn best pun pakai contact lens ni.. kena penjagaan yg rapi.. kalau queen pakai lama sgt kepala cepat je sakit.. tp 1 kebaikan pakai contact lens bg rabun ni.. power kerabunan tu dpt dikurgkan berbanding menggunakan cermin mata power rabun tu mmg cepat je naik mendadak

    ReplyDelete
  13. Free ... layan je la ye

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.