Baru main 5 minit dah pancet ! *(jangan terpedaya dengan tajuk nih)

Tuesday, June 19, 2012 PCL 9 Comments

Assalamualaikum...

baru sudah berfutsal sebentar tadi...agak lama juga aku tak aktif sukan yang berat macam nih..

awak tu  'pakcikLie'...bukannya 'abangLie' lagi dah...haha... baru main 5 minit dah pancet !

main plak tu dengan bebudak remaja...memang nak nampak remaja jugak tapi...semangat.

gambar hiasan google
kesudahannya, ...puas kerana peluh keluar memang banyak.

badan rasa ringan jer...itu baru satu malam...

kalau tiap-tiap malam huh  berehh  !!




9 comments:

  1. Sudah lama tidak mainlah tuh sampai main pun pancit. :-)

    ReplyDelete
  2. DAH LAMA JUGAK TAK BERSUKAN NI.. SAYA SYOK KALAU ADA GAME BOLA PADANG...

    ReplyDelete
  3. futsal tu kan?? huhhhh.. memang penat kalau main futsal,

    ReplyDelete
  4. main futsal pun boleh menyihatkan badan! :)

    ReplyDelete
  5. stamina xkuatlah tu.. hihii.. tp mmg pun kan, kalau kita jarang main, mesti akn cpt penat..

    tp main futsal best.. banyak peluh blh keluar :-)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...dalam usia dah meningkat ni memang mcm tu kekadang sekejap je berjogging dah terasa semputnya tapi kalau di amalkan selalu memang sihat tubuh badan kita...:)

    ReplyDelete
  7. @akubiomed: tu la pasal...main sekali stop sebulan...mana nk jadi.

    ReplyDelete
  8. hehehehe xpe PCl lps ni kena main selalu bg fit balik bdn tu.. :)

    ReplyDelete
  9. da biasa eksesais beenti jap nak start balik tu memang pancett

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.