Bitt Buat GaveAway Langkawi.

Thursday, June 07, 2012 PCL 8 Comments

Salam...

Walaupun berada di kawasan sekitar Kedah sekarang nih, namun pcl n family dah lama sangat tak ke sana (Langkawi)..takda kesempatan...*asyik pi mancing ja...huhu.

http://b1tt.blogspot.com/2012/06/tips-dan-pengalaman-langkawi-2012.html

nak tau jugak ceghita2 menarik beliau tentang  "kakak berdarah putih" semasa di sana..

jom terjah, kalau nak join GA yg dianjurkan ...silakan klik baner atas tu..(ada info lanjut di sana)



8 comments:

  1. nk join tapi sekarang ni x tau np dgn pc kat opis..bile update entry, nak publish je tak kuar pape..

    ReplyDelete
  2. @MAY:halamak...saja je kan !!

    ReplyDelete
  3. terima kasih banyak-banyak yer pakciklee (PCL). owh PCL di sana rupanya...

    ReplyDelete
  4. TAK BIASA JOIN GA NI..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL...wah seronoknya berada di Langkawikan banyak tempat yg menarik di sana...:)

    ReplyDelete
  6. mmg x berkesempatanla nk join sbb kerja ku di opis melambak... kena dahulukan apa yg pentingkan? hehehehe

    ReplyDelete
  7. good luck PCL

    lama dah tak join ga..langkawi pun da bertahun tak jejakk..

    ReplyDelete
  8. bro join ke GA ni? gud luck tau bro!! kalau menang, bahagi dua hadiah dia.hahahahaha

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.