Bowling : Macam tak boleh masuk lah jari nih...

Friday, June 29, 2012 PCL 10 Comments

...Hanis Umairah,  penyokong kuat saya...

pemberi semangat kesukanan saya...

juga tukang polish bola bowling saya...

entah berapa lama dah tak 'dibaling'..haha, dah  berada dalam simpanan sejak tahun 2000 lagi..


"macam tak boleh masuk lah lubang jari ni"..

Berapa kali strike untuk game malam ni?


Berapa kali masuk longkang?


Berapa jatuhan pin?

..tunggu jam 9 malam ini di Banting Superbowl....ala tempat biasa-biasa jer tu, opismate gathering bowler suka2.

Published with Blogger-droid v2.0.4

10 comments:

  1. hehe... mesti jari dah besarkan... mesti kenangan bola bowling tu...

    ReplyDelete
  2. Salam... Hmm, lama jugak tak main bowling ni, sekolah dulu selalu jugak...

    ReplyDelete
  3. YM pun dah lama tak maen bowling,tapi takdelh bertahun, hikhikhik....

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum PCL....wah ada games yer semoga berjaya...:)

    ReplyDelete
  5. hahahaha.. kenapa da tak muat tu???hehehee.. jari da tembam da ke???hahaha

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL....kalau sudi undi mama yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    ReplyDelete
  7. jum lawan pcl..hahah! bz skit smjak 2 mnjk ni xdpt nk jln2 blog sgt....sobsob

    ReplyDelete
  8. Lama tu sejak tahun 2000. Hampir 12 tahun.

    ReplyDelete
  9. dah lama ai tak main bowling.. kalau ada game.. ai lebih suka en. suami takde, kalau ada.. ada je komen dia.. ai pulak yang stress.. hahaha.. tapi kalau en. suami ada pun ok je.. boleh gedik manja.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  10. seronok kan main bowling.. tapi deno tak larat angkat bola bowling... pernah sekali tu main, esok tu lengan bengkak

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.