Countdown to 5k PV semakin hampir...

Thursday, June 07, 2012 Nazlee Ismail 7 Comments

Salam ceria dan jangan letih lesu yer...

Kalau yang 'Jantan' tu..cer suruh sesapa kat dapur tu bancuh air..pekenalah kopi jantan ker !! yang pompuan tu, sori.. i have no idea...tp sbg cadangan bernas ku rasa...try la minum pearl kacip ke...sempoi tuh...jgn menyimpang kot lain plak noooo...*korang bole fikir apa saja..gwa xde hal punya !



Ni ha nak ingatkan ,..Countdown to 5k PV semakin hampir...sabar dan sentiasa alert ok, bagi blogger or sesiapa saja yg kena...mamadiana akan sponser hadiah untuk kaumnya (perempuan lah tu) dan selainnya tu aku lah yg akan bagi..






ok get ready...standby.

pcl ; rasanya sempat kot kalau nak baca Surah Yasin malam Jumaat nih...biasakan lah buat yer...itu banyak lagi fadhilatnya tu.

p/s : jika anda berjaya print screen, jangan hantar kat sini..hantar lah mengikut info di sini.


(auto publish entri)


 

7 comments:

  1. wah lagi sikit je tu PCL, sapalah yang bertuah tu nanti...

    ReplyDelete
  2. @Boni JLL3: sokongan dari anda juga...tq.

    ReplyDelete
  3. @nasir hamzah: kita nantikan siapa yg bertuah itu.

    ReplyDelete
  4. akhirnya tiada pemenang.. ;) tu tandanya trafik mlm td confirm laju je smp x sempat nak capture kan

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.