Counting 5k PV : PCL terlepas 2 digit...

Thursday, June 07, 2012 PCL 7 Comments

Salam...

emmm...alahai dah tamat dan berlalu sudah kiraan angka ke 500000 pv..(jam 9.45pm.. lebih kurang time tu lah)

pcl hanya sempat capture pada angka seperti gambar di bawah ni


kalau ada pemenang lain yang  bertuah sangat tuh....akan saya umumkan .

sekian.

 

7 comments:

  1. ALAHAI.. TERLEPAS JUGAK. 500064.. :)

    ReplyDelete
  2. Yeay...akhirnya ..!
    Sape la yg bertuah itu...
    Harap2 orgnya ada blog..
    Boleh singgah congrats nanti..
    :)

    ReplyDelete
  3. tahniah PCL!! ramainya peminat blog PCL.. deno tak sampai 100k pun.. huhu.. siapa ye yg bertuah tu... :)

    ReplyDelete
  4. aiseyyy.. penat saya tunggu dari siang tadi... rupanya saya pun dah terlepas... alahaiii, bukan rezeki lah nampaknya,., hehehe.. Tahniah buat pemenang

    ReplyDelete
  5. ramai peminat PCL nie :)

    ReplyDelete
  6. cepat2 la hapdet..

    teringin sungguh nak tau siapakah yang beruntung itu...

    :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.