Dah terbiasa kot..agaknya ..hurmm!

Sunday, June 24, 2012 Nazlee Ismail 9 Comments



aghaa..aghaaa..aghaa....






9 comments:

  1. Assalamualaikum PCL....

    Sungguh kurang sopan he.he.he....buat malu kaum kerabat ja nih....

    ReplyDelete
  2. aihh...mmg boleh tersedak kalau kita ada mcm situasi kat atas tu PCL..aihh...bahasa tu agak....adehh...

    ReplyDelete
  3. tu la hakikatnya skg ni.. muka lawa, tp perangai pun 'lawa' la jugak kan.. nasib baik la aku ni tergolong dlm kalangan yg tak lawa.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1838 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    ReplyDelete
  5. uhhhh dah biasa jumpa di sekeliling kite..... hanya mampu tengOk aje....

    ReplyDelete
  6. hadoiiii..dahsyat bahasanya...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL...alamak kasarnya bahasa malu jer jadi pompuan mcm ni....:)

    ReplyDelete
  8. ADUH.. WAT MALU POMPUAN JE.. PAKAIAN DAH AGAK SOPAN TP PERTUTURAN LAK X SOPAN KAN...

    ReplyDelete
  9. bukan nak kata tapi memang ada.. :(

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.