Dapat Sijil Penghargaan

Wednesday, June 13, 2012 PCL 19 Comments

Salam..

Pada petang semalam.. lebih kurang  jam 1 pm, pcl terima satu bungkusan, memang dah agak dah itu lah dia..

Hadiah kemenangan berserta sijil penyertaan dalam CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY (pemilik Blog sensasi Liku-liku Kehidupan...*penah keluar majalah REMAJA Mei'12 ..tu beb..

Sepanjang penglibatan pcl dalam arena blogging ni la kan...tak penah dapat sebarang sijil  dari mana-mana penyertaan segmen/kontes yang dianjurkan oleh blogger khususnya.

rasanya ...Mungkin ini yang pertama..

Kalau korang nak dapat sijil, jangan lupa sertai kontes/segmen yang bakal dianjurkan oleh blogger tersebut...tak rugi tau , sekurang-kurangnya ada sesuatu sebagai kenangan...

"Saya suka membaca kerana itu adalah suatu aktiviti yang sangat bermanfaat dan boleh menyumbang kepada ketajaman minda yang semakin kehausan dengan idea-idea bernas dalam penghasilan karya yang berkualiti." (25 perkataan)
(slogan yang bertuah tu..)


send by pos laju...




selain sijil penghargaan terdapat juga penanda buku, novel dan topup.





Sijil Penghargaan..'pertama'



Kena tepek kat sidebar rumah ni sebagai kenangan... Dan yang tak sabar nak tunggu lg tu...kata Hazwan Hairy, beliau nak adakan gathering blogger...bila ? tunggu saja lah...

pcl ; Terima kasih sokongan anda semua.

19 comments:

  1. wah tahniah..siap ade sijil penyertaan tu :-)

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. tengok sijil tu teringat masa masuk pertandingan masa sekolah-sekolah dulu..hehe

    ReplyDelete
  3. Fuuuh!!! siap dapat sijil
    agak2 boleh guna tak kalau ada interview?? heheheee

    ReplyDelete
  4. waahhh siap de sijil ok..

    Tahniah...nice laa.

    ReplyDelete
  5. tahniah ye pcl..semakin mantap selepas ni.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikumPCL...wah tahniah2 !!! seronoknya dpt hadiah n sijil penghargaan lg...:)

    ReplyDelete
  7. MAK AII.. SIAP DAPAT SIJIL LAGI.. TAPI SAIJIL TU KALAU DI SIGN GUNA DAKWAT BERWARNA HITAM LAGI MENARIK..

    ReplyDelete
  8. wah syok betul yer.. ada sijil lg.. baru gempakkan.. :) anyway tahniah PCL..

    ReplyDelete
  9. gile la siap dpt sijil lg!!!!!!!!!!!!!!!!

    hebat ni

    ReplyDelete
  10. hebat gila..siap ada hadiahh..tahniah pcl

    ReplyDelete
  11. yeahhh dah smpai pun.tahniah pcl..simpan elok2 sijil..insyaallah klo umr pnjg akn sya wat ghatering :-)

    ReplyDelete
  12. Tahniah. NAL ade join tapi tak der rezeki la.. :)

    ReplyDelete
  13. tahniah.. wah.. dapat sijil penghargaan lagi.. bestnye.. ;)

    ReplyDelete
  14. AnonymousJune 13, 2012

    Tahniah pcl..moga bertambah rezeki nye..siap dapat sijil tu..best..moga terus sukses okeh..;)

    ReplyDelete
  15. 1st time tgk ni... Tahniah PCL.. ;)

    ReplyDelete
  16. Terima Kasih atas ucapan tahniah anda semua...harga maenghargai dan ingat mengingati tu yg utama dlm dunia blogging..insyaAllah.

    ReplyDelete
  17. tahniah PCL!!! wah siap ada sijil tuh... hehe

    ReplyDelete
  18. congrats pcl...bagus kasi sijil gituw ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.