Emmmm..santai malam.

Saturday, June 30, 2012 PCL 15 Comments



dap..dap nyerrr !!!!

Hanis Umairah tak penah lupa akan donut kegemarannya bila berkunjung ke Big Apple Bkt Tinggi.

tapi. ..mamadiana frust sebab donut durian dah kehabisan stok...

akak nina n pcl tumpang sekaki jer..

alhamdulillah...selesai makan malam nih.

Published with Blogger-droid v2.0.4

15 comments:

  1. KY tak makanlah donut macam ni...donut biasa pun kurang makan heee

    ReplyDelete
  2. Salam. Abe singgah sini & be frezz.. Entri2 PCL mmg semua best, tahniah

    www.queachmad.com

    ReplyDelete
  3. bestnyaaa dpt mkn2 satu family...rindu pulak dorang kt kmpung :')

    ReplyDelete
  4. selalu PCL mention nama hanis humaira..anak daddy yer? hehe..sedapnya big apple yummmyyyy!!

    ReplyDelete
  5. ooo sedap ye donut perisa durian? saya belum cuba lagi ... ada yg kata kek secret recipe perisa durian pun sedap... tak "menerai" lg ;)

    ReplyDelete
  6. @KY:entah lah selera ank2 sy mcm ni plak...tp big apple jer pon...yg biasa2 tu xnak plk dia..

    ReplyDelete
  7. @Que Achmad: tq, dah terjah blog kamu..tq.

    ReplyDelete
  8. @CikMai: bila jauh baru teringat selalu ...kan, ..masa2 pcl mcm tu dah berlalu..

    ReplyDelete
  9. @misshannajr: 2 putri pcl nih sama jer, tp Hanis Umairah dah jd model utk blog nih...haha, kakak dia malu2..

    ReplyDelete
  10. donut dunian ? ada ka....

    ReplyDelete
  11. @mak encik | SZ: apa yg ada durian kebanyakkannya ..dah, mmD suka sangat !!

    ReplyDelete
  12. @Manan Qayyim: adaaa...kena try jgn tak cuba..haha.

    ReplyDelete
  13. ai pulak sejak en. suami outstation kami dah jarang makan kat luar..

    ReplyDelete
  14. eh2.. kebetulan pulak semalam deno pun beli donut!! huhu.. :)

    p/s: hari ni rasa makin sihat^^

    ReplyDelete
  15. Kesian yer donut yang diidamkan sudah kehabisan. Tidak ada rezeki nampaknya.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.