Hanis Umairah : Macam-macam lah alasannya...

Wednesday, June 27, 2012 PCL 5 Comments

Assalamualaikum...


Santai kat luar...luar dari kawasan persekitaran biasa memang best!

Hanis Umairah, kalau boleh tiap malam nak makan kat luar...


sementara menunggu kakak nina habis tuisyen....meneman hanis umairah makan dan kami pon makan sama...

itulah yang boleh membahagiakan dia.., makanan kat rumah bukannya tak sedap...macam2 lah alasannya.


pcl; ...dia tak kesah makan, kedai mamak pon jadi..janji makan di luar.


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

  1. hahahaha.. satu hari nanti dorang ni suka berjalan ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. agaknya teringin sgt nak makan roti canai tu... kdg2 deno pun mcm tu, bila teringin roti canai, terus dapat... hehe :)

    ReplyDelete
  3. hehehee...
    pasni PCL & mamaD kena ready siap2 meja+kerusi kat luar rumah...klu dia ajak makan luar bagitau je jom kita santai kat luar rumah tu...hihihihi

    ReplyDelete
  4. yes kat rumah tak boleh tebar roti canai lebar2...hehehehhe tadi derang memang suka kan pcl...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL...sesekali makan diluar apa salahnyakan...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.