Hanis Umairah : Senyum suka..kira ok ler tuh!

Thursday, June 14, 2012 PCL 8 Comments



no sugar glider for hanis umairah...

akhirnya dia tetap berpuas hati tanpa pet yang diimpikannya itu..

berbaloi agaknya dari membela haiwan yang tak pasti serasi dengannya..

nak kena bagi makan kredit jer...

boleh pegang dan main-main. ..

tapi Umairah tak perlu semua tu, dia cuma boleh main game saja...tu pasal kami cari henfon yang biasa2 dan ada aplikasi android....banyak free game boleh downdload.

Hanis Umairah....senyum gembira.

pcl; kira ok ler tuh...

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

  1. wah..bestnye..saya pon pakai phone cikai cikai jer,,huhu

    ReplyDelete
  2. memang dia suka tu... senyum sampai ke telinga .. hehe :)

    ReplyDelete
  3. owhhh depa nk menatang tu laa ek???

    ReplyDelete
  4. WAH.. BAGUSNYA.. SAYA GUNA NOKIA RM100 ++ SAJA HARGANYA.. :)

    ReplyDelete
  5. wah beruntung anak zaman skrg ni kan.. masih sekolah dah ada hp canggih2.. sya dulu kerja dgn gigih barulah dpt miliki handphone idaman.. :)

    ReplyDelete
  6. beruntung Hanis ada abah macam PCL. teringat baru2 ni besday anak sedara, perempuan, 13thn. janji nak bg hadiah. dia minta henpon.. tapi pak sedaranya ni x berapa cukup duit tak dapat nak tunaikan permintaannya. maka monyok la dia smpai balik umah.

    ReplyDelete
  7. betul betul betul...
    kadang2 kena fikirkan makan,minum dan kebersihan pet tersebut...kesian mamadiana nanti... :)

    ReplyDelete
  8. :)....yang ni pun hadiah best gak..:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.