Hot Spring Sg Klah : Main celup celup...

Sunday, June 10, 2012 PCL 5 Comments












Salam semua..

....dah kenyang makan kenduri dan kena dera makan tadi...kami sempat singgah di Hot Spring Sg Klah..

kati sini boleh main celup2 kaki..rebus telur dan berendam...wuhu besnya. * anak je la..

layan gambar jerk. .ok.

babai..

Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

  1. assalamualaikum PCL....wah seronoknya bersuka2 di Hot Spring Sg.Klah ni...:)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...boleh tak bagi tahu jalan nak ke Hot Spring Sg.Klah ni...

    p/s mama terasa nak ke sana bila ada masa nanti la...:)

    ReplyDelete
  3. @maszull: w'salam..senang jer..mama ikut plus hiway exit tol Sungkai then amik simpang kiri menghala ke Trolak..lps tu npk signboard Hot Spring Sg Klah (kiri) terus ke dalam 9km dari jln mainroad.

    *exit Slim River pn boleh..ikut mainroad menghala trolak/sungkai.

    ReplyDelete
  4. blm lg smp sini.. suatu hari nnt lah agaknya.. :)

    ReplyDelete
  5. tak pernah sampai sini secara live...sampai sini selalu secara bacaan..eehhehehee...berapa minit nak tunggu telur tu masak? mesti kejup jek kan hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.