Inilah kekuatan sebenarnya..

Sunday, June 10, 2012 Nazlee Ismail 6 Comments

...dah samapai rumah. ..fuhh lega rasanya.. alhamdulillah segalanya dipermudahkan dan selamat sampai. masa drive td punya la sangat mengantuk.
..
.....ttttak tertahan rasa nak teruskan perjalanan...mamadiana asyik pandang ekor mata jeling2 takut aku terpejam.. co-pilot pun ngantuk juga rupanya...hahaha. dah sampai ni tak ngantuk plak... sempat lg mamadiana menyindir.."meghadap laptop tak ngatuk plak yer..." inilah kekuatan sebenarnya...

6 comments:

  1. assalamualaikum PCL...hilang semua rasa mengantuk tu yer...:)

    ReplyDelete
  2. DULU SEBELUM ADA LESEN MEMANDU, RASA PELIK JUGAK MENGAPA ORANG BOLEH MENGATUK SEMASA MEMBAWA KERETA.. SELEPAS DAPAT MEMANDU BARU TAHU.. MEMANG MENGANTUK JUGA MEMANDU NI, LEBIH-LEBIH LAGI DALAM PERJALANAN JAUH..

    ReplyDelete
  3. kalau hubby memandu sebolehnya mmg Queen takkan tido... lebih2 lg kalau dia speed smp 160km/j... lg terang mata yg nak terlelap ni.. perjalanan dr JB ke Klang yg ambil masa 4 ke 5 jam en. hubby boleh smp 3 jam ajer.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. kannn dah kena sound...keh keh keh...ni musim bola ni...pcl tak tengok ka?? kang kena sebijik lagi dari mamadiana...larikkkkk

    ReplyDelete
  5. hehe... betul tu.. deno pun same, bukak laptop hilang segala penat.. huhu

    ReplyDelete
  6. hahahaha..ngadap laptop lain. ada jin yang buat kita kuat.hahahaha

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.