Kenali Blogger : Mas Saari dot Com

Saturday, June 23, 2012 PCL 4 Comments

Tugasan Imuniti Episod 11 Kali ini kena buat entri semula. Dah dekat nak final kena la bagi tugasan yang susah2 dan mencabar sikit. Setiap peserta kena post satu entri berkaitan bekas peserta Next Top Blogger musim 1. Perkenalkan blog diaorang. Setiap peserta dah ditentukan siapa yang perlu mereka perkenalkan. Tengok gambar hutan fantasi masing masing di bawah.


Assalamualaikum semua...

Dengan harapan ada pembaca blog ini yang masih mengikuti perkembangan NTB yang pcl sertai...dah masuk  minggu ke 11 dah beb !... semakin menghampiri penghujung episod, adakah pcl boleh bertahan sampai ke episod akhir ? kita tunggu je lah macam mana nanti..


mari pcl kenalkan seorang blogger wanita  mula menulis blog sejak Januari 2011.. menulis sekadar untuk kepuasan diri dan berkongsi cerita dan pengalaman hidup..katanya, juga dikenali dengan Mrs Secretary...mungkin itu adalah kerjaya beliau selain blogger agaknya.


Sebenarnya mas saari sebuah nama yang tak asing dikalangan blogger seangkatan, ibu kepada 2 orang cahaya mata dan bakal menimang  cahaya mata yang ke 3 dalam tahun ini. 


Walaupun pcl tidak pernah bertemu mas saari di alam nyata, gambaran Tag line "menulis bukan kerja glamour" merujuk beliau adalah seorang blogger yang sangat merendah diri. Namun begitu  sejak kebelakangan ini , blog beliau agak sunyi...kenapa ek?..


..pertamanya, Mas nak menyusun 10 jari mohon maaf pada semua pembaca blog ini kerana setiap kali masuk ke sini hanya ada entri yang dah basi je... bukannya tak nak update, tapi faham-fahamlah mood memang takde langsung! tapi terima kasihlah pada yang masih sudi bertandang walaupun tiada entri terkini...
okay lah ye...kepada yang belum mengenali blogger tersebut bolehlah teruskan niat ikhlas anda untuk meneruskan ukhuwah sesama blogger di sini :


Pemilik Blog : Mas Saari 
Email : mas7977@gmail.com 
Url Blog : http://www.massaari.com/




p/s : pcl sedaya upaya menghubungi beliau melalui email yang tertera  bagi mendapatkan kebenaran tuan punya sebelum entri ini disiarkan..


Salam Ukhuwah.


4 comments:

  1. assalamualaikum PCL...memang mas seorang blogger yg best sesangat tapi skg dia masih dalam keadaan yg tidak mengizinkn utk beliau berblogging semoga mas sihat hendaknya...;)

    ReplyDelete
  2. pernah rasa keadaan tak mengizinkan tu.. memang mood ke laut bila tengok blog.. :(

    ReplyDelete
  3. terima kasih pcl atas entri ini.. sorilah lmbt balas segala mesej pcl sbb skrg mas jarang online.. berblog pun dah tak aktif! tgh kumpul mood nak aktif mcm dulu..

    Good utk NTB2 ye!

    ReplyDelete
  4. uisshh glamer gak my sis nih ek...hehehe...tumpang singgah yer PCL.. =))

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.