Lama menunggu...jadi bahan entri!

Monday, June 25, 2012 PCL 16 Comments

Assalamualikum..


pcl tak gemar meneman isteri bila depa nak shopping alat mekap....


rasanya dah lebih setengah jam dalam kereta nih...


pandang sana..pandang sini...aduyai., beginilah wanita...


..dalam duk menaip tetiba mamadiana ketuk pintu kereta, hurmm! ingat dah settle... mohon izin ke kedai sebelah plak dah...


luahan perasaan sebenarnya nih...


pcl ; sebelum ni depa kata kita rajin melayan blog......memmangg tak ada suami seperti aku, tetapi yang ada...rammaiii. !!


Published with Blogger-droid v2.0.4

16 comments:

  1. Assalamualaikum PCL

    tak pa PCL
    lawa pun isteri kita juga...he he

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL....bagus la jadi seorang suami yg memahami...dah macam hubby mama plak kalau mama n anak2 shopping dia tunggu jer sbb penat nak menunggu lama ....

    ReplyDelete
  3. tak per la untuk isteri jugak kan.. :)

    ReplyDelete
  4. hihi... deno rasa abah deno pun rasa mcm PCL rasa... sebabnya kalau ma ajak abah teman pegi watson, abah awal2 warning jgn lama... hihi.. deno mmg tahu kalau ma pegi watson hampir setengah jam! :)

    ReplyDelete
  5. kih..kih...ni pengalaman sy la.suami mmg tak suka tunggu lama2 x kisah la beli ape2 pun..kalu lama sgt mula2 wat muka seposen tak pun asik melilau tepi kiter..nak memilih pun x senang..ni dkt2 nak soping baju raya siap ar..mesti kena pilih cpt2...

    ReplyDelete
  6. x tau perasaan suami yg ada isteri suka makeup sbb sy isteri yg x pernah pakai makeup he3...

    no wonder suami hepi banget biler saya x bermakeup ;)

    ReplyDelete
  7. tapi kalau saya pula, saya suka teman isteri pegi shoping,, dapat kawal perbelanjaan.. hahahaha

    ReplyDelete
  8. Biasa la bro, tapi aku suka teman awek pegi shopping nanti leh dapat upah @ hadiah huahuaha :)

    ReplyDelete
  9. patutnya teman sekali..tolong dia pilih mana yang lawa..hehehe...

    ReplyDelete
  10. seb baik QUeen xde shopping2 alat make up ni PCL...

    ReplyDelete
  11. Lumrah wanita memang mcm tu bro....sabar je la....

    ReplyDelete
  12. biasanya orang laki gitu la kan..takperla janji sudi bwak dah cukup..hehe

    ReplyDelete
  13. sabar je pcl...bagusnya boleh berblog lagi at least hilang skit bosan...hehe

    saya selalu shopping makeup dengan harapan hubby tak bosan menunggu..mcm tu la perasaan mamadiana... ;) makeup pon utk cantek depan mata korang jugak kannn...

    ReplyDelete
  14. nak buat macam mana PCL..sabar je la..hee~

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.