NTB2 :Aku Komando Dapat Imuniti

Monday, June 04, 2012 Nazlee Ismail 5 Comments

Assalamualaikum...

kami masih lagi berada di atas 'rakit'.. sesekali badan ini rasa terhoyong hayang sebab bot nelayan keluar masuk....harapannya jangan ada yang Uwekk ! *muntah hijau dah ler..

..   filem ceghita AKU KOMANDO untuk tugasan (NEXT TOP BLOGGER 2) minggu ke 6 telah melayakkan pcl memenangi entri paling baik seterusnya Imuniti 2 minggu terkecuali dari dsingkirkan.

Jutaan terima kasih kepada peserta peserta yang rajin buat Tugasan Imuniti di atas. Untuk episod kali ini, peserta yang menyediakan Tugasan Imuniti paling baik sekaligus mendapat IMUNITI pada minggu ini adalah PCL. TAHNIAH. PCL tidak akan disingkirkan pada minggu ini dan juga pada episod akan datang.-Awie Omar

hangpa semua dah baca ka belom nih ??...layan jer ok.


AKU KOMANDO (klik sini)

serius aku cuma berimejenasi saja tuh...kononnya ada hasrat di hati masa tu nak join pasukan Komando..

Terima Kasih penganjur kerana memilih entri pcl, dan juga rakan pembaca sekalian yang sentiasa support.

 

5 comments:

  1. TERBAIK... SERONOK PULA BACA GAME SEPERTI INI..

    ReplyDelete
  2. best jugak, yatie ingat betul2lah...good luck

    ReplyDelete
  3. @fairus:nantikan entri tugasan seterusnya...tq support me.

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. tahniah bro!!! selalu je dapat imuniti ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum PCL

    tahniah....dapat meneruskan episod

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.