PAGE VIEWS 500000 : KEPUTUSAN DIUMUMKAN.

Friday, June 08, 2012 Nazlee Ismail 12 Comments

Assalamualaikum...

Ramai yang dah tak sabar menantikan keputusan siapakah pemenang yang bertuah itu.,

Sebelum tu , untuk pengetahuan anda pengunjung sekalian... pcl sekarang ni masih lagi berada di Utara Semenanjung,  di mana kawasan sekitar adalah sempadan 3 buah negeri iaitu Parit Buntar di Perak, Sbg Perai Selatan di P.Pinang dan Bandar Baharu di Kedah.

sedang santai d'belakang rumah...


okay, kita teruskan dengan keputusan yang ditunggu.

Keputusan Sebenarnya : TIADA PEMENANG !!

maafkan saya, ..semua yang terlibat menyatakan 'terlepas' nak capture no 500000 pv tersebut termasuklah saya sendiri...huhuhu.

ramai dari kalangan rakan fb yang follow blog pcl malam tadi terlepas peluang...begitu juga

rakan-rakan blogger sendiri. Saya ucapkan terima kasih atas sokongan anda semua dan khususnya mereka yang terlibat secara langsung.

Namun 2 hadiah yang dijanjikan masih berada dalam simpanan saya, ianya tetap akan diberikan juga tetapi untuk kontes/segnmen lain akan datang , insyaAllah.

sekian, t. kasih.

 

12 comments:

  1. sebab terlampau laju la.. ramai betul view page bro ni.boleh tinggalkan tips tak?hehehe

    ReplyDelete
  2. xde pemenang?? hehehehe masih berpeluang la ni yer? mlm td mmg x jenguk langsung pai ni buka dah 5003++ huhuhu

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum PCL...semuanya dah tido kot semlm...:)

    ReplyDelete
  4. ooh..igtkan ada pemenang..

    ReplyDelete
  5. berharap betul aq nak jadi pemenang... setiap masa buka2 page PCL, last2 terlebih number plak dah haha.. xda nasib..

    ReplyDelete
  6. AnonymousJune 08, 2012

    .....mamaijat suke sangat dengan pemandangan tu...
    semalam melalui destinasi yang sama...sangat teruja...
    kehijauan yang sangat indah....

    ReplyDelete
  7. ha'ah PCL betul gak kata Boni tu, pview laju sangat, bagilah tips kat kitaorang..

    ReplyDelete
  8. Hua hua hua.. saya tau isteri saya punya lah nak tau siapa org tu.
    Entah apa komen dia bila tahu hal ini.

    ReplyDelete
  9. aiseh..cik ana lg la terlepas.. baru je sempat mai melawat blog PCL nih arini..bz betoi =P





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  10. kira saya la yang buka blog pcl smlm kan...hik3..sylah pemenang tu...ehek3..:P(dengan muke xmalu!)

    ReplyDelete
  11. @Boni JLL3:xpe..kita bole slowtalk nt bila2 free..k.

    ReplyDelete
  12. AnonymousJune 10, 2012

    next view :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.