Pejam mata boleh mempengaruhi minda penakut anda...

Thursday, June 14, 2012 PCL 9 Comments

Salam ..

... jika anda adalah seorang yang penakut dan lemah semangat, cuba kawal perasaan takut itu hingga sampai kemuncak takut iaitu menggigil dan berpeluh dan kadang-kadang sehingga terkencing *mungkin.

Ingat, janganlah pejamkan mata dan bernekadlah menunggu untuk hadapi apa saja sambil berzikir sehingga peluh atau gigil berhenti dan insyaallah selepas itu anda bukan seorang penakut lagi.

Sekurang-kurangnya anda telah melalui pengalaman....

pengalaman  yang belum pernah orang lain lalui...

*Pejam mata boleh mempengaruhi minda penakut anda...

 

9 comments:

  1. Kakak kalau rasa takut memang akan pejam mata. Mulut mulalah baca apa je yg terlintas tapi peluh tak usah katalah...

    ReplyDelete
  2. sya ni bkn penakut.. cuma trauma ajer.. :) masa ketakutan disebabkan rasa trauma tu mmg sya x pejam mata pun..

    ReplyDelete
  3. waahh 1 step yg bagus..bole diamalkan ni..

    ReplyDelete
  4. acu nie darah gemuruh gak
    bila nak kena present something mula la gelabah...hehehheee

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL... moga akan sentiasa bersedia supaya x jadi seorang yg penakut...:)

    ReplyDelete
  6. oic. baru cx tahu. thanks for sharing. (:

    ReplyDelete
  7. macam lirik dalam Cinta Muka Buku dah,

    ..harus pejam mata dan cuba apa saja..

    ReplyDelete
  8. dah terbiasa terus pejam mata..

    ReplyDelete
  9. yg pasti kena hadapi jugak dengan mata yg terbeliak..hehehhe :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.