Sayakah Follower Bertuah itu?

Tuesday, June 26, 2012 PCL 14 Comments

http://broochwholesaler.blogspot.com/2012/06/hadiah-untuk-follower-bertuah.html
3+1 rakan blogger yang turut berdoa untuk aku jadi pemenang yang bertuah itu ialah : mamadianaku, Queenbutterfly , mamaMaszull dan AsmarArafad ...klik link banner atas ni untuk join.




psst... Hanis Umairah..nakkk!!








14 comments:

  1. PCL camner nak tag kat blog lain

    ReplyDelete
  2. hehehe insyaAllah PCL akan jd follower ygbertuah tu ok! nak kena join juga ni kan.. hehehe

    ReplyDelete
  3. ok dah jumpa blog mamadiana...tapi tak boleh komen laaaa...hehehe saya dah follow mamadiana :) habis la pcl kena gosip nanti! agaaggaggaa

    ReplyDelete
  4. @Bitt (doubleIS):..dia kata sorry, terpaksa hide commentbox coz xsempat nk berbalas komen..

    ReplyDelete
  5. @QueeN TerataI: join jgn tak join, sebut nama pcl...kot2 bole menang nt...hehe.

    ReplyDelete
  6. @Asmar Arafad: nk komen kat sana tp xleh la..pasai pa?

    ReplyDelete
  7. nmpk smart beg tu..mne bleh dpt.??hehe

    ReplyDelete
  8. CUN JUGAK BEG TU.. KALAU DAPAT, BAWAK PAKAI NAIK SCRAMBLER... :)

    ReplyDelete
  9. SISTEM UNDIAN
    NTB2 akan menggunakan sistem
    undian untuk menyingkirkan peserta
    dari permainan.

    Anda berada di kedudukan TOP 4
    dalam CARTA MINGGUAN episod 12
    yang akan dipostkan Khamis ini.

    Maka itu...
    Anda diminta memilih salah seorang
    dari mereka untuk disingkirkan dalam
    episod 12 nanti. Mereka berdua berada
    di kedudukan tercorot dalam carta

    Arjunakirana
    Tugasan Imuniti : TIADA
    Entri Pilihan : http://arjunakirana.blogspot.com/2012/06/hisap-dada-derma-dara.html

    Zamani
    Tugasan Imuniti : http://zamani84.blogspot.com/2012/06/blogger-palsu-siapa-tu.html
    Entri Pilihan : http://zamani84.blogspot.com/2012/06/sireh-pengganti-paper-mint.html


    Umumkan keputusan anda dalam kotak komen
    entri NTB2 - Episod 11
    sebelum Khamis - 28/6/2012
    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  10. smart la beg tu.. boleh guna dgn pelbagai cara

    ReplyDelete
  11. all the best PCL! :)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum PCL...cantik beg tu mcm nak join juga...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.