Segmen “Carta 10” : Tukang Komen Aktif Blog PCL

Tuesday, June 05, 2012 PCL 17 Comments

Assalamualaikum wbt..

Kalau ada orang datang ke blog kita, kita rasa sangat gumbira..
Kalau yang datang tu baca plak entri yang kita taip tu sepenuhnya, kita rasa lagi bahagia...
Kalau mereka tinggalkan komen walau sedikit cuma pon tak apa.., kita punya semagat blogging membara..
Kalau jejak mereka tak terbalas, tiada kata umpatan malahan datang dengan komen terbuka..

Kalau PCL , beginilah caranya..

okay , CARTA 10 dalam NTB2 segmen/tugasan kali ini telah memberi peluang kepada pcl untuk membuat entri istimewa sebagai penghargaan kepada mereka yang aktif komen di blog pcl dalam waktu terdekat ini (tempoh sebulan dari sekarang) .





#1) Fairus.com (http://fairusmamat.blogspot.com/)




#2) Boni JLL3 (http://bonijll3.blogspot.com/)




#3) Mama Maszull (http://maszull.blogspot.com/)



#4) DayangDeno (http://dayangdeno.blogspot.com/)



#5) Queen Teratai (http://queenofbutterfly.blogspot.com/)



#6) !..LiFe iS @ j0YRiDe..! (http://sephiasayang.blogspot.com/)



#7) Awie Omar (http://awieomar.blogspot.com/)



#8) Hidayah (http://dengarisaya.blogspot.com/)



#9) Nasir Hamzah (http://blognasirhamzah.blogspot.com/)



#10) Gen2Merah (http://gen2merah.blogspot.com/)

p/s..komen2 anda sangat dihargai....selalulah datang dan komen lagi, insyaAllah akan ada lagi penghargaan yang tak terduga untuk anda yang aktif di sini.



17 comments:

  1. nama saya tak de.top 20 kot.hikhik

    ReplyDelete
  2. Teringat pulak diri sendiri yg terima komen nyakitkan hati bila buat entry menghargai kenkawan cam nih. Itu baru buat satu entry utk salah sorang blogger pilihan kita..entah komen apa yg anonymous bakal tinggalkan lepas nih bila kita publish lagi entry tentang blogger kegemaran kita..
    Ingat nak tiru aje cara PCL nih.. letak gmbr je dah.
    Takde kontroversi.
    Ohhh..maaf encik..salah tempat pulak saya buat aduan..ini bukan balai yekkk..
    :)

    ReplyDelete
  3. tu la tak sempat nak datang hari2...kalau dapat online nampak dashboard terus singgah tau! :)

    ReplyDelete
  4. seronok beronok ronok, hihi

    ReplyDelete
  5. TUGASAN DITERIMA. TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...mekacih atas penghargaan ini yer....

    semoga kita akan sentiasa singgah ke blog kekawan semua dan meninggalkan jejak utk dijejaki semula oleh mereka...:)

    ReplyDelete
  7. thanks PCL tak sangka nama nh pun ader..

    ReplyDelete
  8. GAMBAR SAYA DI ATAS SEKALI.. BANGGANYA.. HEHE, MACAM SAYA PULA PELUKISNYA LUKISAN TU..

    ReplyDelete
  9. @Hidayah Bach: boleh buat filtering..terpulang pd tuan blog utk publish komen atau sebaliknya...

    ReplyDelete
  10. @maszull: insyaAllah jejak menjejaki..

    ReplyDelete
  11. masih blm boleh jadi pengkomen setia pak cik lie...hehe...:P

    ReplyDelete
  12. pakciklie... terima kasih sbb deno pun ada.. tak sangka pula ada.. rasanya deno jarang dtg bulan ni.. huhu.. thanks again pakciklie.. :)

    ReplyDelete
  13. wahhh, saya berada dalam ranking top 10... hebatt.. thanx PCL atas penghargaan ini... sebuah idea yang bagus utk merapatkan ukhuwan sesama followers.. (",)

    ReplyDelete
  14. again! thanx sgt2 PCL.. semangat membara nak kejar top 3 ni.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.