Selayang Pandang. ..

Sunday, June 10, 2012 Nazlee Ismail 6 Comments

salam....

semalam balik dari Hot Spring Sg Klah pcl singgah Selayang rehat2Kan badan
kat rumah anak sedara...

....teringat Selayang grill burger, nak singgah ke tak...nak makan malam dgn burger atau benda lain, kena tanya Umairah..sebab dia tu memilih skit bab makan nih..
akhirnya tak jadi makan burger...pcl berangan jerk nak makan kat situ....next time lah!

malam tadi cuma aktiviti memenuhkan perut jer..dah tak sanggup borak banyak2 , kepala pusing ..mata dah kuyu , nampak tempat landing nak tidor jer....
untung ada sedara yg menjemput....*kalau diikutkan memang ramai lg sedara belah pcl kat area sini...

ps...takmo nak susahkan orang., kalau boleh nak balik terus jer.


6 comments:

  1. assalamualaikum PCL....seronok tul n dah terasa keletihan yer...:)

    ReplyDelete
  2. sesi penuhkan perut tu yg HEAVEN!!!

    ReplyDelete
  3. ramai sungguh org g hot spring sg klah eh cuti2 ni. nape ye??

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum PCL

    bila badan letih...dapat tidur...1 nikmat

    ReplyDelete
  5. mmg padat betul xtvt PCL ni.. Queen pun boleh penat tau.. hehehehe

    ReplyDelete
  6. syok cuti2 dengan family...tapi tu la kadang2 nak jumpa semua saudara mesti tak sempat sebab mood penat melanda...hope derang tak cop sombong (memahami) sudah la kann ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.