Sempatkan melawat blog kamu wahai rakan baru...

Tuesday, June 19, 2012 Nazlee Ismail 18 Comments

Assalamualaikum..
followU-back @ 2.30pm [link]

followU @2.40pm [link]

followU @2.57pm [link]

followU @4.10pm [link]


....ini lah kesahnya , kalau blogger tu memang tak leh nak duduk saja...mesti kena ada bahan...

bahan nak bahankan orang memang tak baguss!!...kita blogging cara yang sihat2 jer ok.

sempat singgah walau sat pon tak apa.....Salam Perkenalan..

pcl :  zass!! keja kena teruskan semula..

bereh..n babai dulu..









18 comments:

  1. ni bebetul entry dlm kebizian he3

    ReplyDelete
  2. singgah juga... yehhhaaa.... :-)

    ReplyDelete
  3. lama tak singgah kt blog ni

    ReplyDelete
  4. bila tak ada idea nak update..lebih bgs bw..mana tahu dpt idea :)

    ReplyDelete
  5. 1 kenal.. 2 lg x kenal maka kena kenal-kenalan la ni yer.. :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...kekawan baru di alam maya kan...:)

    ReplyDelete
  7. thx sudi singgah yop. :)

    btw, geram jek nengok dak Qiya tu...cute sgt...;)

    ReplyDelete
  8. PCL tolong promosi blog baru saya jap; http://asmarpunyablog.blogspot.com/

    Tq PCL...

    ReplyDelete
  9. singgah dah blog dia ni, sama plak entry nye pasal doroyan :D

    ReplyDelete
  10. @maszull: ofkoz..n yg bawah sekali tu mamadiana punya kazen daa..

    ReplyDelete
  11. PCL.. SURUHLAH DIORANG DATANG JENGUK BLOG SAYA JUGAK.. :)

    ReplyDelete
  12. semuanya saya belum kenal.. kena terjah2 ni semua ni... rapat2kan saf dan silaturrahim sesama kita

    ReplyDelete
  13. ok, baru nak singgah ni :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.