Siapa yang rajin tuh...

Monday, June 04, 2012 PCL 8 Comments

Syukur alahamdulillah..

saling bekerjasama dalam segala hal...

inilah dia,  sifat terpuji bagi kaum wanita...


mamadiana masak apa untuk sarapan pagi nih? ...


...xdak respond! !


...hehehe, bila ikan tak makan umpan barulah terasa perut kelaparan...


pcl : masa nilah baru nak ingat bini....keh2...thanks mmD.


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

  1. CM pun selalu serahkan part ngemas kat husband...sblm kawen da bgtau..sbb CM kurang sikit bab ngemas ni..hehe.

    ReplyDelete
  2. @MAY: bagus la tlg menolong, ..akan jd lagi bagus lg kalau tlg dgn keikhlasan..kan CM..

    ReplyDelete
  3. @faiz fakhirin: yup..mestilah bro, kat atas 'rakit' semua masakan akan jadi sedapp tau!!

    ReplyDelete
  4. Barulah adil... makan sama-sama, kerja pun kena sama-sama..

    Suka kakak:)

    ReplyDelete
  5. hikhikhik.. ai pulak en. suami yang masak time weekend..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.