Terima Kasih Tukang Komen Entri Blog PCL

Friday, June 01, 2012 Nazlee Ismail 9 Comments

Assalamualikum..

Wajah-wajah  pengomen yang tersenarai bulan lepas (Mei 2012) - TOP 5.

http://fairusmamat.blogspot.com/
http://bonijll3.blogspot.com/
http://maszull.blogspot.com/
http://sephiasayang.blogspot.com/

http://queenofbutterfly.blogspot.com/


KOMEN ANDA..SIAPA YG TOP RANK !

pcl ; untuk makluman semua pembaca , walaupun anda tidak muncul (silent readers) saya tahu akan kehadiran anda dan saya ucapkan jutaan terima kasih kerana memberikan sokongan yang berterusan kepada blog ini...



9 comments:

  1. Saya la tu salah seorang silent reader blog PCL...anyway, background kita sama...merah menyala!

    ReplyDelete
  2. eerrrrr... ada juga eh tersenarai.. Alhamdulillah... thanx PCL utk penghargaan ni.. bulan ni nak try jd top 3 plak lah.. :)

    ReplyDelete
  3. mencik mencik tengok si boni tu!! hahaha.. thanks bro.. sementara ada kesempatan ni le pulun komen habis2an. mana tau pasni sibuk dengan kerjaya pulak. takut tak berkesempatan nak selalu terjah.

    ReplyDelete
  4. Bulan depan akak nak ada kat top 5 tu boleh?

    ReplyDelete
  5. wah nampaknya saya kena rajin2 kan diri juga lah utk bertandang sini supaya dapat tersenarai... ehehe... congrates PCL

    ReplyDelete
  6. erk..nak kena bagi ucapan pemenang ke?? hehehehee...

    ReplyDelete
  7. wawawa...

    seronoknye ...

    dapat award..hehe...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PCL....mekacih PCL sbb mama pun tersenarai juga n thanks juga utk penghargaan ini...

    p/s mama pun nak listkn pengomen di blog mama juga la...:)

    ReplyDelete
  9. SAYA AKAN PASTIKAN SAYA TETAP DI ATAS.. SIAPA MAHU CABAR KOMENLAH BANYAK-BANYAK.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.