Umumkan Entri Kekal Setiap Hari Di sini..

Wednesday, June 20, 2012 Nazlee Ismail 23 Comments

Assalamualaikum..

Pengumuman kepada pembaca sekalian..

Bermula semalam dan secara rasminya hari ini saya akan memulakan "Follow 5 Rakan Baru Dunaimaya ku" dan akan dientrikan pada penghujung (entri terakhir) setiap hari InsyaAllah.

"Follow 5 Rakan Baru Dunaimaya ku" adalah bertujuan untuk menambahkan kenalan baru khususnya blogger yang belum pernah saya kunjungi blog mereka sebelum ini...

Jadi, kepada bloggers yang saya follow bermula hari ini, mohon restu dulu dari kalian semua agar header atau apa2 saja pengenalan pada blog tersebut akan saya paparkan dalam entri sebagai rujukan dengan pautan/link.

Untuk makluman juga, saya tiada 'bias' kepada sesiapa/blogger...kalau boleh semuanya akan jadi rakan saya...kalau tidak hari ini mungkin esok dan juga hari2 seterusnya selagi saya masih aktif blogging..

apa yang saya nampak dan terdetik saat itu untuk 'click follow'..saya akan tunaikan...

tips,...ok kalau nak saya ikut ke blog kamu ..bawalah daku ke sana..(blog cantik bukan ukuran.., pengisian pon tak kesah..yang penting kita jadi kawan).

tips lagi...saya lebih gemar blog yang berkonsepkan kekeluargaan...like sangat !

n last tips....rajin tinggal jejak di sini, setelah saya follow dan ada komunikasi dua hala yang bagus, ukhuwah berterusan...sure anda dalam bloglist saya...

pcl: saudaraku, kawan, rakan taulan dan sahabat handai yang sentiasa memberikan sokongan tidak akan dilupakan..insyaAllah (sebenarnya PCL dalam proses muhasabah diri dalam blogging...keh2..)


p/s ..kenapa 5 tidak lebih ? ...jawabnya, ini konsep dan perancangan www.pakciklie.com.

sekian.




23 comments:

  1. sy pun baru jejak sini...thanks follow blog kiter

    ReplyDelete
  2. muhasabah diri dalam blogging???
    1st time dengar..hehehhee

    ReplyDelete
  3. wah bagus tu PCL.. Queen pun sbnrnya ada nak buat mcm ni tp PCL dah sebut dulu.. walau apa pun konsep kita serupa tau PCL.. yg penting kita berkawan kan.. dan ada hubungan 2 hala.. bkn sehala je ye tak? kihkihkih semoga PCL terus success!

    ReplyDelete
  4. jom..jom.. tambah kenalan.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. sekarang saya mana dan read&go je ok ye PCL ... komen dalam hati...hihihi

    ReplyDelete
  6. bagus betul pakcik ni...

    ReplyDelete
  7. terbaik...lg ramai kawan, lagi seronok

    ReplyDelete
  8. masih dalam proses pengenalan antara pakcik li dan pakcik korn even dah folow each other... smoga komunikasi 2 hala akan mengeratkan sesama blogger yg lain..... =P

    ReplyDelete
  9. Niat baik rasa kakak pasti ramai yg setuju. Selamat mulakan N3 itu.

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum PCL...pasti kami semua akan menyokong...:)

    ReplyDelete
  11. datang follow blog ni..:) salam perkenalan..:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Sokong jugak! Yg penting bukan setakat follow je tapi membaca, mengikuti dan meninggalkan jejak pada blog yg kita singgah. Betul x PCL? :)

    ReplyDelete
  13. brilliant idea PCL!
    moga2 makin ramai la kawan kan..:)

    ReplyDelete
  14. Good idea bro...moga dipermudahkan

    ReplyDelete
  15. kita kwn ke saudara....salam kenal ye pcl..mudah-mudahan di berkati...cpt2 order rempeyek...

    ReplyDelete
  16. idea yang baik...
    muhasabah dalam berblogging..he2..
    terbaekk!

    ReplyDelete
  17. Caiyok...Caiyok lah PCL
    saya pun nak hebat cam PCL,
    tapi saya blogger baru follower pun masih kurang tolong berikan tunjuk ajar, Tq.
    Bagus tu bermuhasabah dalam berblogger.

    ReplyDelete
  18. SEMOGA BERJAYA PCL...

    ReplyDelete
  19. good luck! saya suka konsep berblog tanpa memilih!! sangat2 suka...

    ReplyDelete
  20. good luck pcl.. All the best!

    ReplyDelete
  21. all the best..jgn lupa follow memollow NAL :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.