Bro Framestone mencari blogger yang duduk di sekitar Klang Valley.

Monday, July 02, 2012 Nazlee Ismail 9 Comments





mencari blogger yang duduk di sekitar Klang Valley.

Trafik sekurang-kurangnya 300 sehari dengan komen sekurang2nya 5 untuk satu entry...

PM bro asap.. http://www.facebook.com/framestone

Sila sebarkan kepada rerakan anda yang lain...

#update tambahan : Bro Framestoneok je.. suruh dorang roger aku dekat fb je
trafik rendah xpe... asalkan entry banyak komen je nie



9 comments:

  1. xde harapan... hihik

    ReplyDelete
  2. traffic pun jauh panggang dari api,
    rumah pun jauh berbatu dari klang valley... :)

    ReplyDelete
  3. takde harapan.hikhok...

    ReplyDelete
  4. ORANG MELAKA DIA TAK MAU KE..? :)

    ReplyDelete
  5. mmg duduk kt KV / KL tp trafik ciput je...hehehe

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...wah !! nape ni ada segmen baru keni...hehehehehe..:)

    ReplyDelete
  7. erk... boleh ke Queen cuba nie? alamak rasa x yakin lak.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Kat sini tak banyak traffic light.. hikhikhik..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.