Cuma mood dia jer yang hilang..

Friday, July 06, 2012 Nazlee Ismail 8 Comments

Salam...

entri semalam ,   macam-dah-nak-berkubur-je-blog-ni ,
..blognya  tetap ada, pautan (link) masih ada....cuma mood dia jer yang hilang...
Untuk semua pengunjung blog kami ni...kami mohon maaf lah kat sini tak boleh dah komen mengomen macam blog-blog lain tu...
di antara sebabnya adalah..kami sendiri dah malu dan segan dengan hangpa semua yang sudi bertandang sini tinggalkan komen , tapi komen tak berbalas plk...bukan kami sombong tapi kami memang macam tu...hemm..tak boleh lama2 dengan blog ni.
so, untuk itu kami 'hide'kan dulu comment box  kat blog ni., okeh tu  ja nak habaq 

- mamaDiana
kalau nak kata tak ada masa...mustahil, sebabnya semua orang dapat 24 jam sehari, tapi kalau mood sudah 'ke laut'....alamatanya kena pi mancing lah !! haha haaa.

pcl ; mamaDiana mohon maaf dan ucap terima kasih kepada mereka yang berkunjung ke blog beliau.




8 comments:

  1. owh..itu rupanya..

    p/s : http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/islamic-cinta-sejati.html

    ReplyDelete
  2. semoga mood awak datang lagi ye :)

    happy blogging!!

    ReplyDelete
  3. pe kata mamaD dgn PCL kongsi blog je.. kan senang.. :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum PCL....oh mcm tu ke.. x pe la janji bahagiakan...:)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL....betul ckp queen kat atas tu kongsi blog jer la...:)

    ReplyDelete
  6. hahaha.. itu kicik punya hal..tak mengapa..hehehe

    ReplyDelete
  7. kena celup dgn air panas, kasi urut2 ala bali..then br dtg mood tu ;-)

    ReplyDelete
  8. oohhh... okeh2.. faham2 :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.