Dataran Nilai : Malam Mesra Rakyat

Sunday, July 08, 2012 Nazlee Ismail 10 Comments













Salam...

...santai di Dataran Nilai..tak tau pun ada expo malam ni...
ramainya orang kat sini..ramai dengan bebudak dan ibubapanya mungkin ramai nak tengok kemunculan Boboi Boy..
yang bestnya,  program ni dijayakan oleh team seseorang yang dikenali juga sebagai blogger iaitu Dj Epoi.
Dj Epoi bersama sama event crewnya telah meghiburkan tetamu dengan berbagai program antaranya termasuk dikir barat dan 'tarian ayam' khususnya yang datang ke Dataran Nilai ini.
kita tengok jer gambar2 yang sempat dirakam...siap chicken dance gelek sakan lagi tu...hahaha caya lah brader Dj Epoi n the geng..Lu hebat buat konsert malam nih..terbaik bro.
pcl; tak sempat nak menyapa bro Dj Epoi.
Published with Blogger-droid v2.0.6

10 comments:

  1. Assalamualaikum PCL

    Budak2 seronok tengok boboi boy tu

    ReplyDelete
  2. karnival mesra rakyat? mst byk jual makanan kan? best,best

    ReplyDelete
  3. dataran nilai? wah. tempat ni top dengan poco2 tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. Belum pernah sampai sini. Sedapnya buah2 tu.. Boboy boy iman jarang tgk. Kalau nampak mesti dia tak kenal ;)

    ReplyDelete
  5. best ke pcl? nak beli tikarlah dekat nilai..org kata murah aje..

    tuh buah2 tu..sedappppppnya!

    ReplyDelete
  6. AnonymousJuly 08, 2012

    Ty Bro. . .
    Malu I you knowww. . .
    Ahakkkkk. .
    Thanks Bro

    Dj Epoi

    ReplyDelete
  7. Walaweiiiii. . .
    Terbaekkkkkkk. . . . .
    Terima kasih dari kami warga HOTDEEJAY.NET (hotdeejay.blogspot.com) kerana bro telah menyiarkan program yang kami lancarkan KARNIVAL BERSAMA RAKYAT BOBOI BOY , So jangan lepaskan peluang utk hari yg terakhir hari nie. . . . . TERBAAAEEEEEEEKKKKKKKKK. . , !!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. THANKS BROOO. . . . . . .
    TERUS BERSAMA SAMA KAMI DI DATARAN NILAI UNTUK HARI YG TERAKHIR . . . . . .
    BERSEMPENA KARNIVAL MESRA RAKYAT BERSAMA BOBOI BOY . . . . .
    TERBAAAAEEEEEEKKKKKKKKKK. . . . . . DARI KAMI DI HOTDEEJAY.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  9. Walaweiiiii. . .
    Terbaekkkkkkk. . . . .
    Terima kasih dari kami warga HOTDEEJAY.NET (hotdeejay.blogspot.com) kerana bro telah menyiarkan program yang kami lancarkan KARNIVAL BERSAMA RAKYAT BOBOI BOY , So jangan lepaskan peluang utk hari yg terakhir hari nie. . . . . TERBAAAEEEEEEEKKKKKKKKK. . , !!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  10. wah best3!!! lama tak pegi karnival ni...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.