Eh Dah ek....!!

Wednesday, July 25, 2012 PCL 13 Comments


....biasanya macam ni lah, makan kat luar bila keluarkan duit gaji...walhal sama jer duit lama ngan duit baru 'cucuk' dari mesin ATM...ahahaha, ...camtu lah kelaku si Hanis Umairah selepas sahur dah tanya nak makan kat mana berbuka nanti..

agaknya dah bosan empat hari berbuka makan kat rumah...hurmmm !


13 comments:

  1. memang dh gaji pun..hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...biasa la budak2 sesekali kena juga bawa berbuka kat luarkan...

    mama pun semalam bawa anak2 berbuka di luar mereka teringin nak makan piza...:)

    ReplyDelete
  3. yeay yeay!!! PCL nak belanja berbuka..hehehehhe

    ReplyDelete
  4. salam pcl....dah lama sangat tak menjenguk ni....asyik ada silence reader je....

    ReplyDelete
  5. wahh..cepatnya gaji!! untung la..hee :p

    tapi sy x gaji pun hari2 buka puasa kat luar..dapur kena kuarantin..xleh masak (",)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..rezki dh masuk..si hanis nak mintak belanja kepsi tu..hehe

    ReplyDelete
  7. Baru pasan, gomen da gaji eh?

    ReplyDelete
  8. aah mmg dah gaji..sbb ramai betul org beli belah kat bazar smlm..beli nasi satu bungkus yg harga RM4 pn bayar dgn RM50...sabar je la..

    ReplyDelete
  9. SEBENARNYA, MAKAN DI RUMAH LAGI BERGANDA BESTNYA..

    ReplyDelete
  10. sekali-skala mkn di luar pun best jga..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah happy utk pcl!
    bawa jek pcl anak2 dah besar suka environment luar, bukan kata yg besar...yg kecik ni pon sama...haihhh...:)

    ReplyDelete
  12. baru hari ni dapat jenguk kat sini.. sibuk ya amatler PCL.. :(

    ReplyDelete
  13. cepatnya hanis.. hanis puasa tak hari ni? hihi :)

    deno pula biasanya kalau bulan pose, 15 hari pose tu baru ada rasa nak berbuka kat luar.. hihik..^_^

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.