Get paid for the time you spend online with TOPLINE !

Sunday, July 15, 2012 PCL 13 Comments

Assalamualaikum n Good day to all my blog readers.

This is an interesting opportunity.


Get paid for the time you spend online! 


TopLine is a simple browser add-on. 
TopLine replaces ads on the websites you visit with ads from the TopLine network.
Advertisers pay us, and we share that revenue with you.
Refer friends and be rewarded for the time they spend online too! 
TopLine doesn't sell your personal information. 

You won't even notice TopLine running. 

TopLine is easy to download. Get started in a matter of minutes!
TopLine doesn't affect your browsing experience.
Ads served from the TopLine network look nearly identical to the ads you would normally see.

About Our Company 

TopLine is a Los Angeles startup founded in November 2011. We believe that traditional online advertising models can be improved. We believe that users should be rewarded for the ads they see while surfing the web. We're doing our best to partner with ad networks and make magical things happen.

Join Topline here (click)

****** ** ******

Bagaimana Topline berfungsi?

Selepas anda mendaftar (ikuti langkah2 yang sangat mudah) , setiap paparan skrin yang dilayari akan kelihatan ikon 'T' pada iklan-iklan berbayar pada website tersebut (cth : Blog, facebook dan seumpamanya). Seterusnya memberikan poin kepada pendaftar.

Contoh seperti dibawah :



Lakukan aktiviti melayari internet anda seperti biasa.

Ini adalah contoh poin yang telah diperolehi oleh mamadiana untuk sehari  (lappy yg digunakan didaftar atas nama beliau) : *bergantug kepada kekerapan anda melayari internet.


Sekadar berkongsi , tak rugi saya mengajak anda mendaftar . Ia adalah percuma.

 

13 comments:

  1. owh..nak fikir2 dulu :)

    ReplyDelete
  2. da ada macam2 dah sekarang ye?

    ReplyDelete
  3. hai.. datang dari blog mak dara.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Nampak interesting juga ni PCL..

    ReplyDelete
  5. kalau mcm nie tak sia2 lh on9 ^^

    ReplyDelete
  6. fuhh..ada mcm2 ea...haha

    ReplyDelete
  7. Nuffnang bagi ke ads macamni? sbb sy terikat dgn iklan Nuff

    ReplyDelete
  8. @Solehah Shamsuddin: xde masalah, cuma online mcm biasa selepas daftar..tak perlu adakan/tampal iklan di blog untuk tujuan ini, jadi tiada persaingan dgn Nuff dan sebagainya.

    ReplyDelete
  9. assalam. nak tnya sikit.. sy dah join semlm. tapi sy tengok iklan nuffnang kat blog sy dah bertukar dgn iklan2 nie. takda masalah ke nnt dgn nuffnang sy??

    ReplyDelete
  10. @Yana Aina: ..keluar iklan spt biasa tapi ada 'T' kat penjuru atas iklan tersebut ea..itu maksudnya, topline dah detec utk kira pointer kita...thnks, tak perlu risau..tak kaco(nuff)pon...insyaAllah.

    ReplyDelete
  11. setakat ni baca je dulu.. masih dalam mood keletihan..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum PCL....dah banyak cara sekarang ini kan...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.