HEADER RAMADHAN DARI NAL ..

Monday, July 23, 2012 PCL 14 Comments

Assalamualaikum..


Header blog sempena bulan Ramadhan ini telah disponsor oleh blogger NAL melalui segmen ke-2 beliau yang lalu . amacam ok tak?

blog pcl antara 10 yang terpilih  di sini.

Terima Kasih :

NAL's Owner

My Photo
Langkawi, Kedah, Malaysia
NAL stand for Nyte Am's Life. Nothing special, just simple student adventure





p/s : Nal, sebagai penghargaan , kamu boleh letak feed url di blog ini...(sila beri feed url blog kpd sy kalau nak ler..)

14 comments:

  1. waah..dpt header..untung la..

    ReplyDelete
  2. wah, semart suka tengok ;)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, thanks PCL..

    http://nyteamlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. silap la PCL..ni,

    http://feeds.feedburner.com/NyteAmsLife

    ReplyDelete
  5. cantik..simple dan kena ngan tema ramadhan...cute sgt

    ReplyDelete
  6. wah header tu..comel..nak juga ni..boleh

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL...wah dapat header baru la cantik2...:)

    ReplyDelete
  8. wah... smart header ni..

    ReplyDelete
  9. wah.. ada header versi ramadhan.. sejukkkknyer ramadhan (^___^) selamat berpuasa

    ReplyDelete
  10. OK. manarik header nih...

    ReplyDelete
  11. wowww! cantek!!! memang sesuai la pcl dengan bulan ramadhan...suka3..

    ReplyDelete
  12. deno teringin jugak tapi x pandai la nak buat... huhu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.