Karnival Mesra Rakyat Di Dataran Nilai

Sunday, July 08, 2012 PCL 10 Comments

Brader Burn (Vokalis Rock 80'an Kumpulan Meditasi)
Salam...
Sambungan dari entri semalam.., saya sempat ambil gambar Brader Burn dari Kumpulan Rock Otai 80'an iaitu Kumpulan Meditasi. ..sori bro, mulanya guwa tak perasan Lu, cuma salam jer setelah diperkenalkan oleh Dj Epoi..apa pon  persembahan dari vokalis Meditasi otai kita ni memang mantap..


[]
Sebelum tu, sementara menunggu nak 'curi masa' Dj epoi yang tengah sibuk melayan penonnton yang berhibur dengan persembahan 'chiken dance' oleh maskot Boboi Boy n de geng, saya sempat lagi beli t'shirt dan tampal sticker nama 'PCL'.....biarkan brader2 tu layan dulu...ni kan event depa...mestilah kena buat yang terbaik.... memang sempoi lah !!
Hanis Umairah pun sama gak.tampal .sticker nama dia..




bersama Dj Epoi ...dejay walaweei !!
ini dia orangnya yang bernama Dj Epoi Walaweei !!, jangan lupa , kalau korang ada masa... jemput datang lah beramai2 ke Dataran Nilai, Bandar Baru Nilai Negeri Semembilan...Karnival Mesra Rakyat  masih lagi berlangsung di sini hari ini sehingga malam nanti.

10 comments:

  1. assalamualaikum PCL....seronoknya selamat berkarnival yer...:)

    ReplyDelete
  2. JOM BERMESRA BERSAMA RAKYAT.. :)

    ReplyDelete
  3. bestnya ada tshirt boleh tampal2 nama sendiri!

    ReplyDelete
  4. burn meditasi tu suara dia makin mantap bro.. baru2 ni ada jgak terdengar dia perform live.. dasyat.. lagi sedap daripada dulu

    ReplyDelete
  5. AnonymousJuly 09, 2012

    oh..rugi UIA da pindah PJJJJ

    ReplyDelete
  6. sibuk dengan kenduri dak Nuha..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.