Rempeyek Enak ..Siapa punya ?

Tuesday, July 10, 2012 Nazlee Ismail 10 Comments

Promosi rempeyek 2012 [link]

...emm..bestnya kalau duduk hadap lappy/pc (opis) sambil ngunyah2 rempeyek rangup nih......perlu diwar2kan keenakkannya untuk pembaca di sini. kalau nak tahu tuan punya dan berapa harganya silakan klik  link tersebut. Promosi 2012 !..katanya.

[Sempena Bulan Ramadhan akan datang, kepada sesiapa saja yang nak promosikan barangan jualan mereka  boleh berhubung terus melalui email atau fb saya , PERCUMA jer Lillah hi ta'ala.] - Entri setiap jam 12 tgh.


10 comments:

  1. sedap lg klu dpt mkn dgn free .. kikiki

    ReplyDelete
  2. nie kalau kunyah sambil online
    sedaq2 ja abis sebalang..hahaha

    ReplyDelete
  3. SAYA MERAGUI SAMA ADA PROMOSI DI BLOG BERKESAN ATAUPUN TIDAK..

    ReplyDelete
  4. mak sya pandai gak buat rempeyek.. Queen je yg x pandai2.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Waaaaaa dah nak raya nih mesti banyak org jual ni kan.. sedapp nih..

    ReplyDelete
  6. yang ini ke tuannya...sayalah tu..

    sekali rasa,mesti nak lagi..digemari juga oleh bangsa cina dan india..
    "enak dan ranggup.."

    ReplyDelete
  7. lau errah mkn rempeyek ni just mkn kacang dia jer..yg lain xmkn...hehe

    ReplyDelete
  8. best2!!! tapi jarang jumpa

    ReplyDelete
  9. kalau sambil hadap lappy makan ni, rasanya tak siap-siap satu entry.. ;) ralit mengunyah..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.