Saja nak cakap macam nih...takde menda ponn!

Tuesday, July 10, 2012 Nazlee Ismail 9 Comments



Anak sapa ni?
...teringin ada baby boy la dalam rumah nie..

Saja pcl cakap macam nih...santai petang sambil menonton tv bersama keluarga, takde mende ponnn...!

" ..dah solat ke belum ni? "
ingat-ingatkan ahli keluarga supaya jangan 'ghalit'....masa singkat sangat, cepat je masa berlalu.

isteri boleh tegur suami begitu juga sebaliknya...kena dengan cara.... 'ammar makruf nahi mungkar'..sesuatu yang membawa kearah kebaikan tiada yang salahnya.


Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

  1. tetap terhasil satu entry PCL. hehe. kiut budaknye tu

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah bro.. tak lama lagi dapat lah tu baby boy..hehehe

    ReplyDelete
  3. haah, baby boy tu ontheway.. sikit lagi tu ada la InsyaAllah..
    errr, tak sabar nk tunggu suami tegur ajak semayang ;) my suami pun agaknya ontheway kot hehehe

    ReplyDelete
  4. nanti msti ada...hehe...

    ReplyDelete
  5. kiutnye baby boy! teringin adik lelaki.. semua adik-beradik deno girl... huhu

    ReplyDelete
  6. baru dapat singgah kat sini PCL.. ;)

    ReplyDelete
  7. Didoakan dpt lah apa yg dihajatkan :)

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah satu hari nanti...

    doakan saya jugak yek...

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah...rezeki Allah bila2 dia nak bg adalah tu...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.