Santai dengan Hot Deejay ....Walaweiiiiii !!

Wednesday, August 01, 2012 PCL 10 Comments



Assalamualaikum...

Santai dengan Hot Deejay ....Jangan  Bikin Panass...Walaweiiiiii !!


♥♫♪♪♫♪♫ ▂ ▃ ▅ ▆ █ █ ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♫♪♪♫♪♫

★ Link Website 1:: http://hotdeejay.blogspot.com/



Link 2 :~♥ http://69.65.47.132:8000/listen.pls




10 comments:

  1. KANG BOLEH TERJAH JAB.. TENGOK APA ADA. :)

    ReplyDelete
  2. baru nak try terjah...

    ReplyDelete
  3. Sebut Dj... teringat kat DjEpoi. Dah lama tak jumpa dia.

    ReplyDelete
  4. @kakcik: org dimaksudkan itu lah owner kpd stesen radio onine ini HOT Deejay dot com.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah terjah lagi ni.. Salam Ramadhan PCL..

    ReplyDelete
  6. huwargh.. tetiba terasa panas pulak ni....haha

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL...yer la betul kata Boni kat atas dah mula panas ni hehehehe...;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.