Saya Rasa Saya Pun Terkena Batang Hidung ! ?

Thursday, July 26, 2012 Nazlee Ismail 16 Comments

...berkenaan puasa dan fb wall



"bulan puasa ni aku berazam tanak buka fb sebab dah tau dah pun status korang.. " - Siapa???

status pagi2 : ohh sgt lemau.. pagi tadi terlajak tak bgn sahur ngantukkk.. yg bajet ustat/ustajah pulak akan sibuk penuhkan wall dgn segala mcm unsur nasihat

tghari sikit : ooh ptg ni nak masak ikan kerapu kepunden marang skeperrrrr menu berbuka ptg ni ...(list lauk pauk tiga baris) karang nak balik awal nak pegi PARAM dot..dot dot.., situ ada kebab paling bes! yg bajet lebih sikit - ptg ni hasben ajak berbuka kat Hotel dot dot dot.. lagi..boring la 


masuk pukul 4: ooh tak sabar nk balik cepat la jarum jam gerak! ooh jgn la hujannn.. aduhh pedihnya perut! 


pukul 7: pakat2 tepek gambar lauk berbuka termasuk plastik2 yg penuh di jari yg dibeli dari param yg dok kl dan tersangkut di federal hiway - nasib ada kurma dalam kereta grrrrrrr!!! oit org tak posa tayah la sebok nak balik awal jugak kenapee?? 


7.30 - 8.30pm: alhamdulillahh kenyang sgt <-- koman2   30 org akan updete mcm ni sukenyer lauk habis licin hasben bedal..mesti sedap i masakk kan ling? 


...dan selepas2 itu: alahai baca surah panjang pulak imam ni.. alhamdulillah usai tarawikh di surau dot dot dot.. malam ni buat 8 je,  oh moreh takde ke? 

esok sambung lain ...rutin dah berterusan...apakah ?, realiti kehidupan masa kini.

p/s : kat blog ...ada sapa kesah ! ..hurmm


Promo :
jom kita dengarkan Hot deejay bersama Dj kEsayanGAN PeNDengar DJ peramah semuanya..........♥♫♪♪♫♪♫ ▂ ▃ ▅ ▆ █ █ ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♫♪♪♫♪♫
★ Link Website 1:: http://hotdeejay.blogspot.com/Link 2 :~♥ http://69.65.47.132:8000/listen.plshotdeejay.nethotdeejay.blogspot.com



16 comments:

  1. ahahha...typical sangat kan update status kat fb..saya pun jarang update..sbb siang mmg tak access.. malam je..tu pun masa limited..

    ReplyDelete
  2. AsSalam,

    hihihihihihi puasa menahan lapar dan kehausan
    maka citer makanan ler..

    Ada yg lebih mendalam dlm ilmu puasa, tak mahu share kat blog atau fbook sbb nanti jatuh riak pula..

    ReplyDelete
  3. Terbaik ah entry pakcik lie..mummy msh buka lag la fb tap xde mood nak update.layan blog lagi best!

    ReplyDelete
  4. hahahahaha.. tak tau nak komen apa.hehehehe

    ReplyDelete
  5. OHH... SAYA TIDAK TERASA DI BATANG HIDUNG... :)

    ReplyDelete
  6. ekekekekekeke...
    dayah tak boleh tahan gelak la..
    mmg lawak..
    tapi nih sumer perkara benar belaka..

    kat wall dayah penuh dengan hal cam gini..hahah..

    dayah...? takde...
    tak terlibat..haha..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL...mama dtg nak bagi tahu PCL kena tag yer jom join segmen ni yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete
  8. FB.. ntah.. ada ke takde ke.. tak memberi kesan pada ai..

    psstt: kalau boleh dari start bangun tdo sampai nak tdo balik dia nak list kan dalam FB.. boringgg..

    ReplyDelete
  9. bukak fb jadi silent readers je..haha..

    ReplyDelete
  10. Hahahahhaha... aku dah nekad dah tak nak buka fb siap deaktif... sebab banyak kemungkarannye... hehehhe :) alhamdulillah dah bertahan 7hr x buka...

    ReplyDelete
  11. ahaha..dunia realiti..asalkan bahagia jerla..hehe..yana dah takder fb so da lama tinggal aktiviti ni..aktiviti kat blog jerla..haha

    ReplyDelete
  12. haha...kebiasaannya mmg org akn update status yg mcm 2..kalo bole nak bgtau suma yg dia ngh buat...ida mmg jrg buka fb..kdg2 smpai sebulan x buka..bosan jer..hehe

    ReplyDelete
  13. sekurang-kurangnya ada update status..=p

    ReplyDelete
  14. hahaha.. mmg betul tu pakciklie.. ramai deno jumpa status mcm tu.. tp setakat ramadhan kali ni deno tak letak lagi status pasal makanan ke apa.. hihik...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.