...Tiada Tajuk !

Wednesday, July 18, 2012 Nazlee Ismail 12 Comments


....kurang semangat aku nak ngePOST entri di blog ini....tak tau lah kenapa?

p/s : cuaca di luar menampakkan kegelapan ...hujan sudah mariii !!



12 comments:

  1. Kat rmh saya ni hujan sdg turun..bersama angin kuat... minggu ni mmg kerap ujan.

    ReplyDelete
  2. SAYA SUKA GAMBAR TU..

    ReplyDelete
  3. cuaca hari ni ajak kita tido...
    haaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. sini angin malam sepoi-sepoi bahasa.. sgt mengujakan ;)

    ReplyDelete
  5. lama tak singgah sini..bila singgah boleh pulak baca "malashapdet" entry.
    achaner tu......

    ReplyDelete
  6. kurang semangat? minumlah tongkat ali cap orang kampung!! haha

    ReplyDelete
  7. @Hidayah Bach:acher ni lahhh....bkn malashapdet yer tp semalam je kurang semangat blogging.

    ReplyDelete
  8. nice la gambar tu..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...kalau hari hujan ni memang mood malas ni akan bermula kan...:)

    ReplyDelete
  10. ssseejukkk..dok dalam selimut best ni kan..hehehe..

    ReplyDelete
  11. tengok tajuk.. itulah yang melanda ai kala ni.. ada cerita nak share tapi ai takde masa sbb nak fikir banyak menda.. ditambah lagi minggu depan dah kena lapor diri.. :(

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.