Top 3 NTB2 : PCL tersingkir jua akhirnya..

Saturday, July 14, 2012 Nazlee Ismail 8 Comments

Assalamualaikum... ...sedih juga dengan keputusan ini, namun adat pertandingan harus diperakui dan keputusannya tidak memihak kepada pcl. Saya tersingkir di episod 15 dan penentuan untuk juara musim ini adalah pada episod 16 (final) minggu hadapan.


3 peserta yang kekal PCL. Allyah Syahirah dan Incik Hasmi. Ketiga tiga mereka mempunyai gaya penyampaian entri dalam blog yang berbeza beza. Ketiga tiganya layak berada di kedudukan TOP 3 sekarang ni
Apa pon saya bangga dengan kegigihan PENGANJUR  dan para peserta yang terlibat untuk musim ini, kalau korang nak baca komen tentang PCL , sila klik link penganjur.


Terima kasih pembaca sekalian , kerana anda memberikan sokongan setiap entri berkenaan NTB2 selama ini.


pcl : kena perluaskan promosi lagi berkenaan pertandingan/permainan seumpama ini di masa-masa hadapan.




8 comments:

  1. eh...nape sy xtau pon pasal nih..T__T

    ReplyDelete
  2. @luqman zakaria: dia punya pengajur tu...low profile sangat der , maybe next time ada lg...kamu bole folo blog dia..

    ReplyDelete
  3. takpe bro.. tak ada rezeki namanya tu.. jangan sedih tau..

    ReplyDelete
  4. takpe PCL..da top 3 tu..hebat da tu...lain kali boleh try join lagi..:D

    ReplyDelete
  5. dah ada kat top 3 pun dah bagus sgt tu PCL.. next time boleh cuba lg.. mungkin ini bkn rezeki tuk PCL..

    ReplyDelete
  6. ye lah pcl, top 3 pun dah baik tu...teruskan

    ReplyDelete
  7. top3 tuh! bkn sng..hery dh out lama dh..haha

    ReplyDelete
  8. sekurang-kurangnya dapat menambah pengalaman yang ada kan.. ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.