Dato' LF : "Saya suka orang datang ke rumah saya...ia bagai rezeki bagi keluarga saya"

Wednesday, August 29, 2012 PCL 15 Comments

...suka sangat bila dapat berhubung melalui telefon dengan YBhg . Dato' LF pagi tadi, ...keriangannya terserlah dari suara yang didengarkan....senang rasa hati punyai sahabat blogger yang begitu tinggi nilai persahabatnnya...

Siapa tak kenal dengan Blogger Luah Fikiran, Dato' LF ?

Perjumpaan yang lalu

 ...mungkin sebahagian kecil saja dari kita, tapi itu tak jadi kesah...

Tujuan saya adalah untuk menghebahkan lagi kepada pembaca-pembaca blog ini khususnya , iaitu berkenaan :


apa yang telah dirancangkan oleh Blogger Kakcik ,  Blogger AzieAzah  berkenaan Perjumpaan  Blogger tersebut , saya sejujurnya sangat-sangatlah menghargainya.. Dato' dan Datin sekeluarga selaku tuan tanah sememangnya mengalu-alukan kedatangan sahabat-sahabat semua.

DATANG JANGAN TAK DATANG ! KITA NI BUKAN NAK MAKAN SANGAT TETAPI KITA NAK BERTEMU, KITA NAK  MERAPATKAN UKHWAH SESAMA KITA. KALAU ADA YANG TAK KENAL TU, MAKA KITA AMBIL PELUANG INI UNTUK  BERKENALAN.  - (LF)

so, apa lagi ....jemputan sudah ada, teruskan langkah untuk berukhuwah sesama blogger di alam rialiti pulak....

Walaupun  ramai blogger dan yang juga bukan kalangan blogger sudah pernah bersua muka di sana sebelum ini, seharusnya tradisi yang baru bermula ini akan diteruskan , insyaAllah kita bersama  lagi. pada (23 September 2012).

Sila rujuk blog-blog yang berkenaan untuk maklumat lanjut.

http://luahfikiran.blogspot.com/2012/08/jemputan-ke-perjumpaan-blogger-23-sept.html

http://kakciknurseroja.blogspot.com/2012/08/jom-kita-berjumpa-lagi.html

pcl ; sekadar menghebahkan, maafkan saya kalau ada keterlanjuran kata selama ini.


15 comments:

  1. Salam,
    Tkasih banyak2 PCL kerana mewar-warkan perjumpaan sesama kita ni. Datanglah para sahabat blogger sekalian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi ramai lagi bagus...semoga bertambah meriah lg nt.

      Delete
  2. assalamualaikum PCL...moga ikatan ukhuwah tetap kekal selama2nya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..insyaAllah itu yg diharapkan.boleh la mama berkpg di sini nt.

      Delete
  3. wahh, pastinya ia sesuatu yang menyeronokkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau diikutkan gath yg lps...sungguh meriah dan menyeronok dgn klrga masing2 hadir..jom le cikgu join sama.

      Delete
  4. sy tak sure lagi ada kelapangan ke tak.kene tanya suami dulu .. sbb tarikh tu dah bernikah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kan..datang berdua pasti lbh bermakna..:))

      Delete
  5. SELAMAT MAKAN-MAKAN DAN BERKUMPUL.. :)

    ReplyDelete
  6. wahhh...bestnyer...kalau la dekat2 Ganu nieh..dah pi dah...:)

    ReplyDelete
  7. blogger kecik mcm sye blh dtg ke? segan aih!

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya PCL...insyaallah jumpa kat sana nanti...

    ReplyDelete
  9. belum sempat nak story kat en. suami mengenai ni walau dah tau awal..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.