Hari-hari makan daging...daging...dan ayam, ...mana boleh tahan !!

Monday, August 27, 2012 PCL 12 Comments

Salam....masih mood raya ea, ...saya balik lunch sekejap kat rumah...

...mamdiana , now to open table for our lunch with 'gulai kepala ikan patin'...hari2 makan daging...daging...dan ayam, ...mana boleh tahan,  menu raya tolak tepi dulu....next month baru boleh timbang berat badan nih...

*haha , anak gajah tu pon takut timbang berat weii...wakaka !!



... sejak pepagi tadi lagi...wall fb sahabat2 saya ada antara mereka menyatakan yang  mesin timbang berat mereka yang sedia ada dah 'rosak'....walaweiii.!! eh eh..apa kes tu sebenarnya? ..gentlemen memang lah tak kesah sangat fasal timbang berat nih ..asal sedap makan, belasah jer !

saya sampai sekarang nih belum sempat lagi ...belum sempat ye.., bukannya takut hahaha....teringin gak nak tau samada ada perbezaan sebelum puasa dan selepas raya .....apa2 pon makan puas2 dulu selagi masih ada majlis open house or something special dari masakan yang tersayang...kesian kan ..penat2 dorang sediakan untuk kita.... kan...kan !

gulai kepala ikan patin...mai la Banting...kalau nak jadi rezeki hagpa....silakan!

next entry saya upload gambar....huhu , itupon kalau sempat lah...

pcl ; tak perlu risau nak timbang berat badan eh.. kalau alat itu namanya 'penimbang berat' (weighing scale) ....hehe :)))


12 comments:

  1. Kakak jarang timbang berat badan. Kalau pergi klinik baru timbang. Memang dah sedia berat hihi...

    ReplyDelete
  2. Huhu memang bosan hari2 makan benda sama. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri.walaupun raya...tak sah kalau xjmpa nasi sehari...dasar perut jelapang padi..huhuu

    ReplyDelete
  4. penimbang kat rumah saya pun rosak la..hehehehe

    ReplyDelete
  5. sedapnya gulai ikan patin :)

    ReplyDelete
  6. penimbangggg??ohhh...serammmm!

    ReplyDelete
  7. kat bilik sy ada alat penimbang.
    alat penimbang roommate.
    jd, tiap2 hari sy timbang..=D
    serang la makanan laut...
    sedapp...hihihi..
    btw, cute la gajah tu...xp

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PCL...alamak nape semua penimbang rosak pd musim raya ni ek...:)

    selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)

    ReplyDelete
  9. berat badan naik 10 ki...l...o

    ReplyDelete
  10. @Kakzakie: tak apa kak , janji sihat macam biasa...

    ReplyDelete
  11. pergh... memang.. cuti seminggu je.. berat naik agak banyak.. huhuhu.. :(

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.