Saya nak duit raya Cik Misya!!!

Monday, August 27, 2012 Nazlee Ismail 6 Comments



wokayyy..wookayy....nak bersama sama saya dapatkan duit raya dari Aimi Syahirah (klik sini), katanya mudah jer caranya...hahah, kita support  rakan blogger okay !

kisah kecik2 dulu masa dapat duit raya, ...sekarang ni takde lah lagi dapat , tiba giliran anak-anak saya la plak...sebenarnya saya lebih suka memberi dari meminta duit raya...., dapat  memang dapat duit raya dari sedara mara...banyak la jugak, tapi bila dah banyak dan beraya rumah kengkawan  lain.. saya plak akan bagi duit yang saya dapat tu pada dorang...haha bajet dewasa la katakan..

sudahnya , orang lain boleh buat bajet beli memacam ...saya buat bajet nak tambah pahala kononnya lah, hik..hik..hik sebenarnya habuk pon tarak !...*niat tak betul agaknya pada masa tu.

Ini soalan cepumas dari saya kepada penganjur : Apa yang nampak di sini kerjaya anda sebagai modeling (kalu salah..maafkan saya) ...adakah ia mampu membawa pulangan lumayan berterusan yang boleh menjamin kehidupan masa depan anda?

ucapan, Selamat Hari Raya maaf zahir batin...semoga anda sukses dalam bidang yang diceburi.



6 comments:

  1. nak jugak duit raya dr PCL hehe ;)
    ~suka la tgk header tu :) baru nampak header baru, dh terlepas beberapa entri rupanya, i'm sorry

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, is singgah dari Segmen Saya nak duit raya Cik Misya!!!, is dah follow sini nanti jemput lah singgah blog is yer? http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    ReplyDelete
  3. duit raya tahun ni memikat hati.. color kuning memang cantik.. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam PCL.. Thank you for joining my contest.:) Jawapan kepada soalan : Huhu soalan mencabar nih!;) Em saya wat modelling as freelance je. Kalau ada job, saya pergila sebab dah ada kerja tetap.:)Dari segi pulangan belum lagi sampai tahap dibayar ribuan ringgit. Saya masih baru dan still dalam learning process untuk berjaya sampai jadi supermodel. InsyaAllah. Doakan saya ya!=) Macam mana nak jadi model? Panjang ceritanya. huhu.. Boleh refer entri http://www.aimisyahirah.com/2011/12/bagaimana-aku-boleh-jadi-model-jom.html :) Tips Jom singgah entri terbaru saya..=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/doa-apabila-hati-disakiti.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.