Suka Sangat Bila Dapat Sesuatu Pemberian.

Tuesday, August 28, 2012 PCL 18 Comments

alahai Dj Epoi, sahabat saya di Hot Deejay.net...sesuatu yang tak disangka, malam ni (semalam) saya terpilih sebagai pendengar yang bertuah....pendengar radio online yang sedang hangat diperdengarkan..."Jangan Bikin Panas..Walaweiii !!"

tak rugi bersahabat dan saya mengajak anda pembaca blog ini....jadilah sahabat dalam group ini : http://www.facebook.com/groups/392567907443194/

terdapat banyak kejutan yang menawarkan hadiah menarik di wall group ini antaranya ialah...teka-teki, teka lirik lagu, teka gambar dan sebagainy...memang menarik di samping pendengar setia serta Deejay-deejay bertugas yang sangat peramah.

update dari wall fb Djepoi Epoi           Djepoi Epoi selaku Boss hotdeejay :

KEJUTAN BUAT SAHABAT TERPILIH malam ini .....
Anda Iklas MEMBANTU .....Kami IKLAS MEMBERI.......
Anda terpilih kerana anda SAHABAT yg banyak memasukkan SAHABAT PENDENGAR BARU kesini.
Nazlie Ismail this is for you......
IKLAS dari HOT DEEJAY










Santai dengan Hot Deejay ....Jangan  Bikin Panass...Walaweiiiiii !! dengarkannya sekarang melalui klik pautan berikut :


♥♫♪♪♫♪♫ ▂ ▃ ▅ ▆ █ █ ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♫♪♪♫♪♫

★ Link Website 1:: http://hotdeejay.blogspot.com/







pcl : ...suka sangat bila dapat sesuatu pemberian yang tak disangka-sangka.


18 comments:

  1. bestnya PCL dapat tshirt..sat nak pi dengaq radio online tu..huhu

    ReplyDelete
  2. best aaa...saya lg suka ikim

    ReplyDelete
  3. Haaaa... Tahniah pcl... Bertuah tu tauuu.

    ReplyDelete
  4. wahh best la dpt tshirt..


    * kad kawin sy dah sampai ke?

    ReplyDelete
  5. tahniah..tahniah!!

    Selamat Hari Raya PCL
    ampun maaf zahir & batin ye :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL....bestnya dpt t'shirt tu ....:)

    ReplyDelete
  7. @Niza Romli:hak'ah..memang best la ..tshirt raya !

    ReplyDelete
  8. @duniafana:layan jugak IKIM dlm keta masa memandu...

    ReplyDelete
  9. @Leeza dayasari [santai leeza]:alhamdulillah ...rezeki saya, Leeza pon boleh kalo nak selalu bersama dgr hotdeejayFm.

    ReplyDelete
  10. @Afasz:..emm suka.., kad afaz blm terima lg...agaknya posman msh cuti raya lg..insyaallh kami ke sana nt.

    ReplyDelete
  11. @@cu SaYaNg: thnks acu...slm raya maaf zahir batin gak...:)

    ReplyDelete
  12. @maszull: w'salam mama...best :))

    ReplyDelete
  13. TERBAIK BRO.. TAHNIAH.. KALAU TAKNAK BAJU TU, POS KAT SAYA.. HAHA

    ReplyDelete
  14. Tahniah PCL!

    PCL adalah pendengar yang bertuah!!

    selamat hari raya PCL!

    ReplyDelete
  15. wah, syoknye dpt hadiah, memang sgt bertuah tu :)

    ReplyDelete
  16. wah... tahniah.. ;)
    (walau terlambat ucapkan, sebab baru baca entry ni.. hehehe..)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.