Terima Kasih Segalanya Di Hari Lahir Ku..

Thursday, August 16, 2012 Nazlee Ismail 17 Comments

...hari ulang tahun kesahnya....

..yeah, dah sampai Sp syukur alhamdulillah, hari ni terbangun lewat sikit selepas makan sahur dan solat subuh tadi...
malam tadi berjaga terus ...drive dari Banting.

sesuatu yang mengembirakan bila kali pertama sambut my birthday dalam keta dengan anak-anak dan isteri tercinta. hahaha ...tak leh nak lupa, kebiasannya pemanduan saya akan terhenti di beberapa RnR hiway PLUS...tapi kali nie tidak ! mata yang selalunya buat hal macam tau2 jer akan diraikan sempena besday tuannya.

sambutannya sempoii !...takda kek...tak ada makan2....yang lebihnya perbulan kami suami isteri dan berselang seli dengan pangilan telefon dari anak buah kesayangan dan sms rerakan.....selalunya senyap sunyi jek melayan pemanduan yang 'sangat berhemah'....haha.

part yang paling best...ucapan dari yg tersayang...juga keluarga terdekat, rakan sekolah lama, rakan sekerja, sahabat bloggers, sahabat Fb...dan sahabat2 baru di Hotdeejayfm...ada yang siap buatkan greeting card lagi...

kredit kpd  Synn Suarez

dan juga mereka yang mendoakan...


۩۞۩ سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم ۩۞۩

Selamat ulangtahun kelahiran.....ya Allah, pada detik kelahiran sahabat ku ini, dia suci daripada memungkiri perintahmu, maka pada hari ini ampunkanlah dosanya sesuci kelahirannya, ya Allah, sewaktu dia mula melihat dunia, dia telah diazankan & diiqomahkan dengan seruan agamu Mu, maka janganlah engkau biarkan dia walau sekadar sekelip mata a
tau kurang daripada itu, ya Allah, dia amat lemah dengan ujian Mu, tetapkanlah hatinya pada agama Mu & sentiasa mentaati perintah Mu serta didiklah dia dengan al-quran & sunnah rasul Mu..ya Allah, aku sayang kepadanya, jadikanlah dia dikalangan tentera Mu & jauhkan dia dari melakukan maksiat serta terimalah ibadahnya agar dia tidak mencium azab Mu..ya Allah..berkatilah usianya agar dia sentiasa berada dalam rahmat Mu, sekiranya rezeki yang diberikan kepadanya melebihi keperluannya..Engkau campakkanlah rasa kesyukuran dihatinya, agar dia tidak lupa kepada makhluk Mu yang lain..ya Allah,terimalah doa hamba Mu yang kerdil ini kepada sahabatnya..Amin 
Mohd Tarmezy Yahaya

pcl, terima kasih segalanya..,n  tq mama Maszull.


17 comments:

  1. selamat hari lahir PCl,moga murah rezeki dan panjang umur dan bebahagia ke akhir hayat ,amin

    ReplyDelete
  2. opsss terlambat plak Queen ni.. Selamat hari lahir PCL... semoga sihat selalu, di panjangkan umur dan bahagia hingga ke akhir hayat bersama keluarga tersyg...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum PCL....sambutan hari lahir yg istimewa yer...:)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum PCL...selamat hari lahir yer...:)

    ReplyDelete
  5. Salam,

    Selamat Hari Lahir, semoga sihat, panjang umur dan murah rezeki, bahagia disamping keluarga tersayang

    ReplyDelete
  6. SELAMAT HARI JADI PCL

    DAN

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    MAAF ZAHIR DAN BATIN
    IKHLAS DARI HATI DAN SANUBARI
    --> FAIRUS MAMAT
    --> NORHATI ABU TALIB
    --> MUHAMMAD FAHIM FAIRUS
    --> AINNUR AFIAH FAIRUS

    ReplyDelete
  7. eh..eh..
    happy birthday..
    moga panjang umur dan sentiasa berada dalam keberkatanNya..aamiin.
    :)

    ReplyDelete
  8. Lupa lak, Hepi Besday PCL, semoga panjang umur dan di murahkan rezeki oleh Allah, dan berbahagia di hari raya yang mulia ini.
    SELAMAT HARI RAYA

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir PCL..dan tak lupa jugak selamat myambut hari raya.

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir pakciklie... deno doakan yang terbaik buat pakciklie! :)

    ReplyDelete
  11. besarnyer gambar Happy Birthday tu...

    ReplyDelete
  12. Selamat hari jadi yea...
    semoga panjang umur dan sukses selalu..=)

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday. Selamat Ulangtahun Kelahiran. Aminnn segala doa. Semoga sejahtera selalu.

    SELAMAT HARI RAYA dan maaf zahir batin PCL... Semoga Syawal kali ini lebiih menggembirakan.

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir bro.. semoga terus dimurahkan rezeki dan dilimpahi kebahgiaan hinggalah ke akhir hayat.. amin...

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir PCL..
    moga dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian..

    moga raya kali ni membawa lebih makna utuk PCL dan keluarga..

    ReplyDelete
  16. maknanya makin berumurlah ye,semoga umur yg panjang dan di berikan limpahan kebaikan.

    kirim salam dgn seluruh keluarga pcl dan selamat menyambut hari kemenangan.

    ReplyDelete
  17. PCL, acu mohon ampun & maaf ye
    mana tau dalam bergurau ada menyakitkan hati

    Selamat hari raya
    maaf zahir & batin :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.