Terima Kasih Tukang Komen Entri Blog PCL (JULAI 2012)

Thursday, August 02, 2012 PCL 22 Comments


Salam..

Tukang Komen yang sporting disenarai mengikut jumlah komen terkumpul untuk sebulan (1-31 Julai 2012) .

ngetop !! : ♥♥ MAMA MASZULL ♥♥


Saya link kan untuk 10 penama blog di sini , anda pemberi semangat untuk saya terus berbelog, Terima Kasih.

Pengunjung di sini boleh la kenali mereka yang sangat  sporting ini : *kepada yang belum ..silakan follow blog mereka : ♥♥ MAMA MASZULL ♥♥ ,  aizamia3 ,  DayangDeno ,  Nyte Am's Life ,  fairus.com ,  - Queen Of Butterfly - , Boni JLL3/Boni Kacak~BabyComel~ Hanya insan Biasa  dan Nurlyla.com





22 comments:

  1. ada yg dah follow ada belum...tahniah tukang2 komen..;)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...ehhh malunya mama ngetop ke? x ada lah ngetop PCL biasa2 jer mekacih yer hehehehehe...:)

    ReplyDelete
  3. tahniah semua..:)
    lawa header mama maszul tu..

    ReplyDelete
  4. Tahniah PCL wahhhh dah ada peminat l atu... by the way, hang memang rajin upload cerita setiap masa, dah boleh dikatakan setiap saat... GOOD LUCK

    ReplyDelete
  5. ala, ai tak de pulak kat situ.. hehehehe :)

    ReplyDelete
  6. Salam PCL,

    Tahniah pada top 10 tu.

    Selamat berpuasa PCL.

    ReplyDelete
  7. tahniah semua...:))

    sukatykupown.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. congratulations!!
    kita pon jarang merayap (bw) time posa banyak skit keje...sob sob sob :)

    ReplyDelete
  9. Wah.. tahniah utk semua..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... ada gak tersenarai walau 2 minggu lesap.. kalau aktif confirm header Queen yg tertera... huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. waaa...pcl, ada peminat setia... salamramadhan pcl =)

    ReplyDelete
  12. PCL banner cantik ler , minat..

    ReplyDelete
  13. wah..ade peminat dalam diam ye PCL..hehe

    ReplyDelete
  14. nk g terjah..hihih

    jomsinggah
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

    ReplyDelete
  15. Salam Ramadhan PCL

    Mama ni selalu juga berkunjung ke PHD

    Tahniah Mama



    Semoga Allah terima ibadah puasa kita

    ReplyDelete
  16. owh, tak sangka ada dlm list ;)
    tahniah jgk utk yg lain2 tu.. apa lg, jom ramai2 kita komen ;) hehe

    ReplyDelete
  17. wah.. tak sangka.. ;)

    psstt: maafler PCL.. ai masih sibuk, tak sempat nak jengah selalu..

    ReplyDelete
  18. thanks bro... hehehe.. terharu lagi rasa ni..hehehe

    ReplyDelete
  19. tahniah buat semua... ! :) hihik.. nama deno pun ada la.... thanks pakciklie :)

    ReplyDelete
  20. wah, thanks.. memanglh lyla dtg slalu, blog pcl ni dah lyla bookmark pun..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.