Wordless Wednesday : IT'S HER JOB !

Wednesday, August 01, 2012 PCL 18 Comments




(Blogger tak perlu mention apa2 dalam entri : Wordless Wednesday)


*(update - tepek lain gambar tu..kata tak leh view...kan !)..so ?


18 comments:

  1. tak nampak la ape itu PCL..camne nak komen ni..huhuhu

    ReplyDelete
  2. slmt ber wirdless wed. hehehe

    tk perlu kata apa2

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum PCL...WW tanpa bicara...:)

    ReplyDelete
  4. huhu takleh view plak gmbar..

    ReplyDelete
  5. owh sadisnya... , xleh view gambar 'antu'...so,skrg da boleh ke..thnks kpd pengomen sblm nih yg sudi komen walau pon xnpk apa2...terharu sangat nih ...serius !

    ReplyDelete
  6. haha.. okay2.. mmg keje isteri pon basuh2 kain ni kan.. heheh..

    ReplyDelete
  7. Hahaha.. 1st time tgk nih...

    ReplyDelete
  8. ek..
    haha..
    ada juga pesanan begitu pd kain??=D

    ReplyDelete
  9. ye ke its HER job? hehehehe adehhh sya dah jatuh berdebuk2 ni PCL dr carta... :) jenuh nak kejar nie.. :)

    ReplyDelete
  10. huhu..kenapa la dia xtulis give to husband..kan best..haha

    ReplyDelete
  11. ok WW ek..
    jadik no komen la
    aci tak?
    :)

    ReplyDelete
  12. har3.. ada juga label begini yerk..
    kalau kena wife pun masuk mesin gak.. hik3

    ReplyDelete
  13. nk jgk cakap walaupun WW ;)
    xpenah la pulak perasan selama ni ada mesej kat kain tulis gitu.. pandai2 je cakap basuh kain tu kerja pempuan. laki pun kena l tolong sama, kan?kan? ;) hehehe

    ReplyDelete
  14. aihhh...label mcm ni pun ada ke...heee~

    ReplyDelete
  15. hanya yang bertanda cenggitu je boleh serahkan pada isteri.. hehehe.. takde tanda, sila basuh sendiri.. ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.