Update, Perjumpaan Blogger 23 Sept 2012 : "Bukan Sekadar Cerita Biasa"

Tuesday, September 18, 2012 PCL 32 Comments

"Bukan Sekadar Cerita Biasa"...adalah tagline untuk blog sahabat saya....saya akan perkenalkan kepada anda..

Ramai di kalangan blogger yang dah maklum berkenaan perjumpaan tersebut..alhamdulillah.
Semoga bertambah2 jalinan ukhuwah kita di sana nanti,  insyaAllah....mari kita ramai2 kan lagi..

Baru  sebentar tadi saya ada bercakap2 berkenaannya dengan rakan sepejabat saya juga merupakan blogger dikenali , sebenarnya saya sangat berbesar hati untuk mengajak beliau bersama2 kita semua, ....

sedaya upaya saya memujuk beliau dengan harapan yang tinggi supaya dapat turut sama2 memeriahkan suasana.

Saya kenalkan anda kepada blogger Padlie atau nama blognya Cerita Si Padlie. Beliau juga adalah jiran bersebelahan dengan rumah saya.



..mungkin anda salah seorang dari pembaca tegar blog beliau,...banyak cerita2 menarik dalam entri beliau...sememanngnya bukan cerita biasa,... masih aktif blogging namun sejak kebelakangan ini blognya agak sunyi dari entri2 terbaru .

insyaAllah kita nantikannya di sana.

*edit tambahan : Bloggers,...mohon kenalkan/info kepada rakan blogger yang belum pernah join gath seperti ini diminta/ alu-alukan kehadiran anda.


*bagi yang ketinggalan info berkenaan , sila rujuk blog-blog berikut untuk maklumat lanjut.


http://luahfikiran.blogspot.com/2012/08/jemputan-ke-perjumpaan-blogger-23-sept.html

http://kakciknurseroja.blogspot.com/2012/08/jom-kita-berjumpa-lagi.html

.



Published with Blogger-droid v2.0.6

32 comments:

  1. ermm.dayah pi intai blog tu nanti..
    :)

    ReplyDelete
  2. Harap2nya kakcik dan keluarga dapat hadir nanti sebab kakcik rasa macam ada 'sesuatu' pada tarikh tersebut yang mungkin menghalang kakcik untuk turut serta (ops... kenyataan ini hanya baru kakcik khabarkan di sini...)

    ReplyDelete
  3. smg ramai yg pergi nanti :)

    ReplyDelete
  4. Insyaallah...kita jumpa di sana nanti.

    ReplyDelete
  5. wah.. ni macam menarik je ni..hehehe

    ReplyDelete
  6. wahh menarik.... agak2 saya ni dijemput tak?

    hihihi

    ReplyDelete
  7. @kakcik: tonggak kena dtg jugak2...

    ReplyDelete
  8. @Leeza dayasari [santai leeza]: boleh jer ...dijemput hadir sekeluarga utk memeriahkan.

    ReplyDelete
  9. @boni kacak: Boni yg kacak..jom la ke sana.

    ReplyDelete
  10. @GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr: dijemputlah kpd semua yg baca di sini...

    ReplyDelete
  11. SEMOGA DAPAT BERKUMPUL DENGAN JAYANYA..

    ReplyDelete
  12. Time kasih PCL! Nanti insyaAllah leh konvoi :)

    ReplyDelete
  13. @fairus: mudah-mudahan dengan izinNya.

    ReplyDelete
  14. wahhh, gathering lagi... pasti seronok..

    ReplyDelete
  15. tak sure lg leh p ke tak. kalau jd p , sy g ngn suami :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sdh smestinya lh kan..pengantin baru Afaz :)

      Delete
  16. assalamualaikum PCL..bestnya dpt pi ke perjumpaan blogger2 tu...:)

    ReplyDelete
  17. pasti seronok kalau ada rami yg dpt hadir.. tp dlm keadaan Queen yg x berapa nk stabil ni rasanya x dptlah nk join walau sgt2 teringin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..lain kali pn blh..semoga queen bertmbh2 sihat skrg ni.

      Delete
  18. mcm bestnyee.. thanks sbb invite haz.. tp mcm xde transport je nk g sane nanti. huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jmpt kenkwn lain yg blh pegi..blh geder2.

      Delete
  19. tumpang boleh...?heheh

    ReplyDelete
  20. insya allah akan pergi..harap dapat jumpa PCL dengan wife juga nanti..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.