Perjumpaan Blogger 23 Sept 2012 : Gambar Kesukaan :))

Saturday, September 29, 2012 PCL 22 Comments




nak juga tempek gambar kenangan semasa perjumpaan blogger minggu lepas..ni je yang ada...gambar tuan rumah dan my princess...:))


22 comments:

  1. ooo baru nampak gambar mamaD ... anak2 dara ikut ke tak tu PCL?

    ReplyDelete
  2. Dato' sangat humble tu sebab MamaD pun tak kisah duduk sebelah. Kenap PCL tak minta org lain tolong snap dan duduk sebelah mamaD

    ReplyDelete
  3. depa dah semakin remaja, mana nk ikut2 gader nih...dukmumh lg best...huhu

    ReplyDelete
  4. Sori tak sempat pun nak borak-borak lama dgn PCL dan Diana. Busy skit time tu.
    Tapi Maggi Goreng awak sangat awesome!

    Sama ler kita, anak-anak dara dah besar semua takmo ikut lagi. Depa boring kalu join xtvt mak, asyik borak jer. hehehe

    ReplyDelete
  5. Memang best! Nanti kita kumpul ramai2 lagi ek. Walaupun jauh datang jugak PCL dan MamaD.

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Kita sama2 menjayakannya dengan keizinan Allah. Moga Allah memberikan kesempatan kpd kita utk bertemu lagi

    ReplyDelete
  7. lain kita kita ambil gambar berdua pulak !

    ReplyDelete
  8. @Kakzakie: pcl lg le pemalu..tu pasala xde dlm gambar2..

    ReplyDelete
  9. @azieazah: alhmdulillah ...maggi biasa je ala2 menu org bujang gitu.., next time kalo AA bkn lg 'org kuat tuan rmh'..bole la berborak lama dgn yg lain.

    ReplyDelete
  10. @luahfikiran ... mari kita: Syukur alhamdulillah, moga dpt bertemu lg walaupn bkn diperjumpaan rasmi.. :).

    ReplyDelete
  11. @al-lavendari: sy berharap sangat pakngah :)), tq.

    ReplyDelete
  12. @Knor: sori !...rasa ralat jg tak dpt nk tpgkan cinnamon ke majlis tersebut..next time insyaAllah ok.

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum PCL...seronoknya dpt bersama2 teman blogger yg lain...:)

    ReplyDelete
  14. APALAH YANG DIBORAK-BORAKKAN SEMASA PERJUMPAAN TU ERK.?

    ReplyDelete
  15. wah.. macam serius je tu??? ada perbincangan apa2 ke tu??hehehe

    ReplyDelete
  16. bestnya.kalau dtang mesti dapat kenal dengan tuan rumah dan ur princess..

    ReplyDelete
  17. @maszull: w' salam...mamaZull pengomen tegar di sini, next gath ura2 ada kata nk buat kt Johor...bole la mama join.

    ReplyDelete
  18. kenangan manis sungguh kan? bagus tuh PCL ajak Padlie skali. nanti ajak dier lagi tau..

    ReplyDelete
  19. kenangan manis kan? bagus gaks PCL bwk Padlie sekali. suka dpt kenal beliau...

    ReplyDelete
  20. saya tak berkesempatan untuk gathering kali ni... takpe insyaAllah.. lain kali... =)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.